Villanykerítés készlet hálóvédelemmel farkas, hiúz ellen - RF forrás 8 J - WiFi Gateway - hálózat 50 m

Cikkszám: FE-8102
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 8591

286,379 Ft 225,495 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 286,379 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Ingyenes szállítás
Intelligens elektromos kerítés készlet RF generátorral és központi eszközzel FENCE WiFi GATEWAY GW100, amely lehetővé teszi az eszköz azonnali csatlakoztatását a kerítésfelhőhöz és távoli vezérlést mobiltelefonról, tabletről vagy számítógépről.
Elektromos kerítés generátor
A nagy teljesítményű kerítésenergiás DUO RF EDX80 kombinált generátor 8 J teljesítményével akár 80 km-es beépítési hosszúságú, hosszú kerítésekhez is alkalmas, olyan helyeken, ahol a maximális teljesítményt és megbízhatóságot kell biztosítani. A generátor univerzálisan használható szinte minden típusú állathoz, például lóhoz, juhhoz, szarvasmarhához, sertéshez vagy kecskéhez. Használható a föld vagy a termés védelmére is a vadon élő állatoktól, vaddisznóktól vagy olyan kártevőktől, mint a vidra, nyest és hód. Állatkölykök számára is alkalmas a csökkentett teljesítményű sárga bilincsnek köszönhetően. Ezt csatlakoztathatja az alsó kerítésdrótsorhoz vagy egy második kerítéshez, amelyben kisebb állatok vagy kölykök mozognak.
Központi és vezérlőegység
Az elektromos kerítéskészlet tartalmaz egy központi és vezérlő FENCE WiFi GATEWAY GW100-at. Ennek köszönhetően csatlakoztatható a készülék a kerítésfelhőhöz, az Android és iOS ingyenes alkalmazás segítségével pedig gyakorlatilag a világ bármely pontjáról irányíthatjuk a párosított készülékeket, ez csak internetkapcsolaton múlik. Akár 12 rádiófrekvenciás eszközt is vezérelhet 1 központi WiFi átjárón keresztül. A működéshez nincs szükség regisztrációs díjra vagy SIM-kártyára. Nincsenek további költségek, így minimálisra csökkenti az intelligens elektromos kerítés üzemeltetési költségeit. A Felhőn keresztül nemcsak vezérelheti a generátorokat, hanem ellenőrizheti is azokat értesítésekkel, amelyek azonnal megjelennek a telefonon vagy e-mailben.

Android alkalmazás letöltése a Google Playről
Alkalmazás Apple iOS-hez letölthető az App Store-ból

Az intelligens farmrendszernek köszönhetően bármikor és bárhonnan maximális áttekintést kaphat elektromos kerítéséről. A készüléket távolról is kikapcsolhatja, vezérelheti és felügyelheti. Probléma esetén azonnali riasztást kap telefonon és e-mailben. Olvassa el cikkünkben az elektromos kerítések összes előnyeit és funkcióit a kerítésfelhő alkalmazással.
Monitoring készülék AJÁNDÉKBA
A készlet tartalmazza az MX10 vezérlő monitort is. A villanypásztorra való csatlakozás után megméri a feszültségértéket, ha a beállított érték alá csökken, akkor értesítést küld a Gateway-nek. Ez online riasztást indít el a házban lévő problémáról. A párosított Monitor MX10-et távolról vezérelheti egy mobilalkalmazás segítségével. Az Inspection Monitorok számos telepítési móddal rendelkeznek, ha többet szeretne tudni, olvassa el az Inspection Monitors különböző vezetékezéséről szóló cikket.
Alap és külső RF antenna
A teljes készletben lévő Smart RF eszközöket alapantennával szállítjuk, amely 10 km-es kommunikációs hatótávolságot tesz lehetővé. Abban az esetben, ha javítani kell a jel minőségén és az átviteli hatótávon, használja a külső antenna felszerelésének lehetőségét, aminek köszönhetően akár 30 km-re is növelheti a hatótávolságot. A külső antennák felszereléséről cikkünkben olvashat bővebben.
Kombinált tápegység
A kerítés kombinált rádiófrekvenciás generátorait egy 230 V-os hálózatról vagy egy normál autó akkumulátorról táplálhatja. Ezt tartalék forrásként is használhatja meghibásodás vagy áramszünet esetén. A központi FENCE WiFi GATEWAY GW100 alapfelszereltségként a 230 V-os hálózatról érkező adapterről táplálkozik, áramkimaradás esetén akár 12 órán át feszültséget biztosító tartalék forrással van ellátva.
Ha tanácsra van szüksége a megfelelő készlet vagy egyéb kiegészítők kiválasztásában, forduljon bizalommal műszaki osztályunkhoz, szívesen segítünk.
Csomag tartalma:

Fencee Power DUO RF EDX80 generátor 
központi vezérlőkészülék FENCE WiFi GATEWAY GW100
+ INGYENES - Monitor MX10 felügyeleti eszköz

Az energia DUO RF EDX80 generátorcsomag része:

1x kerítésenergiás DUO RF EDX80 generátor
1× hálózati adapter 14 V / 2 A
1× alap RF antenna
1× földelő kábel 150 cm (lyuk-lyuk)
1x csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
1x akkumulátorkábel az energia DUO RF akkumulátorhoz történő csatlakoztatásához
1x kerítés figyelmeztető tábla
Használati utasítások

A készlethez egy 200 mm-es DIN-sín beszerzését javasoljuk a generátor egyszerű falra szereléséhez.
A FENCE WiFi GATEWAY GW100 csomag tartalmazza:

1× alap RF antenna
1x hálózati adapter 14 VDC
1× tartalék akkumulátor forrás 9,6 V
2x csavar és tiplik a beszereléshez
Használati utasítások

A teljes készlet súlya: 12,9 kg

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról