STALOSAN F - Alomfertőtlenítő szer, 15 kg

Cikkszám: StalosanF
Hűségpontok: 315

10,500 Ft 8,268 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 10,500 Ft

Nincs raktáron

AZ ISTÁLLÓBAN AZ ÁLLATOK JELENLÉTÉBEN ALKALMAZHATÓ SZÁRAZ FERTŐTLENÍTŐ

Használatával jelentősen javítható az istállózott állatok környezetének minősége, az alom állapota. Széles hatásspektrumú, nagyban hozzájárul az állategészségügyi státusz javításához, annak megtartásához. A páratartalom csökkentése és a levegő minőségének javítása az istállóban az állatok egészségi állapotának javítására is pozitív hatással van.

A Stalosan F alapelvei és funkciói:

 • Nedvszívó - a mikroorgazmusok szárításával megszünteti vagy leállítja a szaporodásukat.
 • Alacsony pH-érték - nedvesség esetén kiküszöböli a mikroorganizmusokat. A Stalosan természetes úton kerül a malacok emésztőrendszerébe, ahol kiváló másodlagos savanyító funkciót lát el, melyet egyes tenyésztők teljesen rácsos istállókban is alkalmaznak.
 • Fertőtlenítő - egyes anyagok jelenléte fertőtlenítő hatású.
 • Rovartalanítás – A Stalosan eltávolítja a légylárvákat az ekto- és endoparazita lárvákkal együtt.
 • A nagy hatékonyság az összes tényező szinergikus hatásának köszönhető.

A Stalosan működési elvéből következik, hogy gyakorlatilag nem áll fenn a mikroorganizmusok rezisztenciájának veszélye ezzel a készítménnyel szemben.

HASZNÁLJA TERMÉSZETES KÉSZÍTMÉNYÜNK MEGELŐZŐ EREJÉT

A Stalosan F több mint 95%-ban aktív összetevőket tartalmaz:

A Stalosan F finom porszemcséit úgy tervezték, hogy maximalizálják a felületi érintkezést a hatékonyság növelése érdekében. A részecskeméret az eloszlás optimalizálását is segíti, és teljesebb fedést biztosít.

Gondoskodjon állatai biztonságáról

A Stalosan F-t alaposan tanulmányozták, és független és egyetemi kutatások támogatják. Ezek a vizsgálatok bebizonyították, hogy hatékony a kórokozók elpusztításában, és megvédi állatait a fertőzésektől, betegségektől és az ammónia káros hatásaitól.

Könnyen és hatékonyan tisztít és véd

Biztos lehet benne, hogy a Stalosan F olyan gyengéd, hogy minden nap használható állatai jelenlétében. És mivel a Stalosan F használata nem vezet rezisztens baktériumtörzsek kialakulásához, évszaktól függetlenül folyamatosan használható.

 

 

Hatékonysági nyilatkozat:

A hatást a tenyésztők nagyon jó tapasztalatai mellett több tucat laboratóriumi vizsgálat is bizonyítja, amelyek számos országban üzemi tesztekkel értékelik az egyes mikroorganizmustörzsek elleni hatékonyságot. Emellett több tucat összehasonlító tesztet végeztek világszerte, többek között Csehországban is, különösen a Stalosan használatának gazdasági előnyeit értékelve. Lehetséges környezeti hatásvizsgálatokat végeztek, ahol a Stalosan negatív hatásait nem találták.

Akció:

 • Hatása Aspergilosus, Mucor, Fusarium és más gombák ellen.
 • Elpusztítja a coli- és coliform baktériumokat és sok más patogén baktériumot.
 • Csökkenti az istálló ammónia-, kénhidrogén- és nedvességtartalmát.
 • A Stalosan F-t mindenféle állatnál alkalmazzák, különösen malacoknál és borjaknál. Tejelő teheneknél a tőgygyulladás megelőzésében.

 

 

Használat:

Lovakban : A Stalosan F nagyon hatékonynak bizonyult a lóistállókban előforduló számos gyakori probléma ellen. Megöli a kórokozók széles körét, beleértve a baktériumokat, vírusokat, gombákat, parazitákat és legyeket.

 • A Stalosan F használata segít csökkenteni a patarothadást, a köhögést és a túlzott ammóniaszintet. Használja a Stalosan F-et istállókban, kezdetben naponta három napig, majd hetente egyszer. Mindig csak 50 gramm négyzetméterenként..

Malacoknál: hasmenéses betegségek, pikkelysömör, tüdő, parazita és egyéb betegségek előfordulásának megelőzésére szolgál.

 • Az úgynevezett tíznapos hasmenés megelőzése, gyógyító hatású és megelőzi a malacok fertőzését kasztrálás vagy farokdokkolás után, szárazon tartja a padlót, jelentősen megszünteti az ammónia mennyiségét a levegőben, megszünteti a légylárvákat, alacsony fogyasztás: 200 g per sertés elválasztásig, elválasztástól 25 kg-ig 140 g/1 sertés

Borjakban: hasmenés, tüdő és egyéb betegségek megelőzésére szolgál.

 • Javítja a borjak általános egészségi állapotát, elpusztítja a légylárvákat, javítja a mikroklímát az istállókban és az istállókban, és akár 75%-kal csökkenti a tőgygyulladások gyakoriságát a Stalosan F tejelő teheneknél.
 • Csökkenti a tejben lévő szomatikus sejtek számát, javítja a paták egészségét, gyulladáscsökkentő és gyógyító hatású, gazdaságos kijuttatása - más alommal keverhető, tehenenként évi 5-6 kg fogyasztás.

Juhoknál és kecskéknél: A Stalosan F különösen hatékony a bakteriális és parazitás betegségek (kokcidiák, patagyulladások stb.) kezelésében.

 • A saraskodás során fellépő egészségügyi problémák hatékony megelőzése, a kecskék jellegzetes szagának megoldása, a kecske- vagy juhtej termelés higiéniájának és kulináris minőségének javítása, a levegő minőségének javítása, a legyek előfordulásának csökkentése

Baromfi esetében – A Stalosan F segít a baromfi egészségi állapotának széles skálájának kezelésében, a bakteriálistól a víruson át a parazita betegségekig.

 • Csökkenti az ammónia koncentrációját a levegőben, megakadályozza a matricák képződését a végtagokon és a tollakon.

Egyéb állatok – A Stalosan F más háziállat-, prém- és laboratóriumi állatfajoknál is sikeresen alkalmazható.

Adagolás:

Por formában az első három napon naponta 50 g/m2, majd hetente egyszer 50 g/m2. A STALOSAN F a teljes stabil környezetre felhordható kézi szóróval vagy klasszikus fúvóval, mint ebben   videó.

Csomagolás:   15 kg.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról