ASAN Cat Pure Alom macskáknak és görényeknek 10 l

Cikkszám: SE-55004
Hűségpontok: 90

3,002 Ft 2,364 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 3,002 Ft

Raktáron

Az ASAN Cat Pure ökológiai alom macskák és görények számára  egy kiváló nedvszívó és pormentes alom macska WC-kbe. Az egyedülálló ASAN macskaalom nagyon jól felszívja a szagokat és a folyadékokat, és korlátozza a baktériumok és a penészképződést. Az Asan alom 100%-ban lebomlik, egyszerűen lehúzható a WC-n vagy komposztálható.


  • 99%-ban por- és levegőben szálló allergénektől mentes - allergiás és asztmás tenyésztők számára is alkalmas

  • elnyeli a szagokat és korlátozza a baktériumok szaporodását

  • szárazon és tisztán tartja a macska WC-jét

  • ökológiai alom 100%-ban lebomlik

  • illatmentes, könnyed

  • 10 l-es kiszerelésben vagy 45 l-es családi kiszerelésben kapható

  • 10 l-es kiszerelés (egy macskára kb. 35 napra)

  • csomag súlya 10 l - 2,2 kg

Az Asan macskaalom biztonságos a háziállatok és a háztartás tagjai számára. Az ÚSKVBL megerősítette.


Használati útmutató:
1) Töltse fel a macska WC-t legalább 4 cm magas alomréteggel, és egyenletesen terítse el a WC alján. Amikor az addig használt macskaalomról az Asan macskaalomra váltunk, jobb, ha a korábban használt macskaalom egy kis részét az Asan felületére helyezzük, hogy kedvencük megszokja az új anyagot.


2) Ha az alom jelentős része beszennyeződött, cserélje ki a WC tartalmát egy tisztára.


Húzza le a WC-n vagy komposztálja. Az alomfogyasztási idő arányos a WC méretével, a tartott állatok számával és életkorával. Egy közepes méretű felnőtt macska esetében a körülményektől függően az alom legalább 1 hétig eltarthat a WC-ben


 Hogyan válasszuk ki a megfelelő almot egy macskának?


Először is természetesen fontos kiválasztani a megfelelő macska WC-t . A macskaalom doboz vásárolható nyitott, zárt, füllel vagy szűrővel. A WC-hez praktikus alomlapát vásárlása is szükséges, ha még nem része a macskavécének.


A macskáknak többféle alom közül lehet választani. Természetes kő alom, szilikát, fás, pépes, csomós vagy nem csomósodó.


A bentonit alom természetes eredetű, klasszikus kavicsos alom. Kapható csomós vagy nem csomósodó változatban. Az alom csomósodásához előnyös, ha csak az alom szennyezett részét távolítjuk el a macska WC-ből. Így az alom hosszabb ideig tart. A nem csomósodó alom valamivel olcsóbb, de több van belőle. 


A szilikát alom szemcsékből készül, amelyek tökéletesen elnyelik a szagokat és a vizeletet, pormentesek és megakadályozzák a baktériumok és a penész kialakulását. Az ilyen almok árkategóriája valamivel magasabb, mint a klasszikus bentonit almoké. Néhány macska azonban elutasíthatja ezt az almot. Kínálatunkból Catwill szilikát almot tudunk ajánlani.


A fa almok ökológiai, nem csomósodó vagy csomósodó almok, amelyek előnye, hogy a WC-n lehúzhatók. Mivel könnyűsége miatt könnyen kiborítható a macska wc-ből, célszerű a macskavécé elé egy szőnyeget beszerezni. Egyes macskák elutasíthatják ezt az almot.


A cellulóz alom újrahasznosított anyagból készült ökológiai alom, amely nem károsítja a környezetet. Tökéletesen felszívják a nedvességet és elnyelik a szagokat, megakadályozzák a baktériumok és a penészképződést, hosszú ideig tartanak és nem illatosíthatók. Mivel könnyűsége miatt könnyen kiborítható a macska wc-ből, célszerű a macskavécé elé egy szőnyeget beszerezni. Egyes macskák elutasíthatják ezt az almot. Nagyon jó minőségű termék, amit ajánlani tudunk az ASAN macskaalom macskáknak és görényeknek

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról