Catwill szilikongél macskaalom

Cikkszám: SE-3419
Hűségpontok: 71

2,375 Ft 1,870 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 2,375 Ft

Raktáron

A Catwill szilikonalom macskáknak  egy nagyon nedvszívó és pormentes alom. A Catwill szilikát alom azonnal és teljes mértékben felszívja a vizeletet és kiszárítja a szilárd ürüléket és azonnal leállítja a baktériumok szaporodását. Szárazon és szagmentesen tartja a WC-t.


  • pormentes szilikongél alom

  • felszívja a szagokat

  • megakadályozza a baktériumok szaporodását

  • szárazon és tisztán tartja a macska WC-jét

  • állatorvosi bizonyítvánnyal igazolt egészségre nem káros

  • kiszerelés: 1,6 kg=3,8 l 3,3 kg=7,6 l 4,3 kg=10 l

A Catwill alom felhasználása:


1. Öntsön 3-5 cm-es almot egy száraz és tiszta WC-be.
2. Rendszeresen távolítsa el a szilárd részeket, és keverje össze az almot, hogy a friss kristályok egyenletesen eloszoljanak.
3. Körülbelül 4 hét elteltével dobja ki a használt almot, és tegyen új almot a kitisztított és száraz WC-be.


Javaslat: Ha két vagy több macskája van, akkor nem javasolt az alomréteg növelése, hanem az alom gyakrabban történő cseréje.
Ne dobja a használt almot a WC-csészébe . Az alommal való érintkezés után mindig mosson kezet.
Tárolja a macskaalmot az eredeti csomagolásban, száraz helyen, élelmiszerektől távol.A macska igényeivel kapcsolatos kényelem és higiénia növelése érdekében a következőket javasoljuk:


Mindig a gyártó által javasolt alommagasságot használja. Folyamatosan távolítsa el az ürüléket. A WC teljes tartalmának kiürítéséhez megfelelő trágyakanál kiválasztása és a zacskók használata megkönnyíti munkáját.


Továbbá mindig tegyen egy szőnyeget a WC elé hogy megakadályozza a macska mancsáról leeső alomszemcsék széthordását.


A macskaalom erősen szagosodhat. Néhány bentonit macskaalom illatosító komponenst tartalmaz, vagy ízlése szerint adhat hozzá dezodort.


Hogyan válasszuk ki a megfelelő almot?


A macskák és házi kedvencek számára sokféle alom közül lehet választani. Természetes kő alom, szilikát, fás, pépes, csomós vagy nem csomósodó.


A bentonit alom természetes eredetű, klasszikus kavicsalom. Kapható csomósodó vagy nem csomósodó változatban. Az csomósodó alom előnyös, ha csak az alom szennyezett részét távolítjuk el a macska WC-ből, ketrecéből vagy terráriumából. Így az alom hosszabb ideig tart. A nem csomósodó alom egy kicsit olcsóbb, de a WC teljes tartalmát gyakrabban kell cserélni.


A szilikát alom granulátumból készül, amely tökéletesen elnyeli a szagokat és a vizeletet, pormentes és megakadályozza a baktériumok és a penész kialakulását. Az ilyen almok árkategóriája valamivel magasabb, mint a klasszikus bentonit almoké. Néhány macska azonban elutasíthatja ezt az almot. Kínálatunkból Catwill szilikát almot tudunk ajánlani.


A fa almok ökológiai, nem csomósodó vagy csomósodó almok, amelyek előnye, hogy a WC-n lehúzhatók. Könnyű textúrája miatt könnyebben széthordható a macska wc-ből. Egyes macskák elutasíthatják ezt az almot. A fa alom ideális háziállatok, például rágcsálók vagy egzotikus madarak számára.


A cellulóz ágynemű újrahasznosított anyagból készült ökológiai alom, amely nem károsítja a környezetet. Tökéletesen felszívja a nedvességet és elnyeli a szagokat, megakadályozza a baktérium- és a penészképződést, hosszú ideig tart és nem illatosítható. Könnyű textúrája miatt könnyen széthordható a macska wc-ből. Egyes macskák elutasíthatják ezt az almot. Kiváló minőségű termék.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról