Tömlő 9mm, 10m - nyulak itatórendszeréhez

Cikkszám: SE-51426
Hűségpontok: 183

6,106 Ft 4,808 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 6,106 Ft

Raktáron lesz: 05.30.

9 mm átmérőjű tömlő a nyúl itatórendszer összeállításához. A rendszer egyes részeinek összekapcsolására és a víz tartályból történő elosztására szolgál a nyúlól egyes ketreceibe.

A nyúlitató rendszer több, tömlővel összekötött egyedi alkatrészből áll, amelyeket az adott tenyészet igényei szerint állítanak össze. Minden ilyen összeállítás alapja a víztartály, a tartály és a tömlő közötti összeköttetés, a csatlakozó tömlő és az itató. A víztartályt magasan kell elhelyezni (pl. a nyúlól tetején), hogy a víztömlőben alacsony nyomás alakuljon ki. Ez biztosítja, hogy a víz az állat ketrecében lévő itatóba folyjon.


A tartály rendszeresen feltölthető vízzel, vagy egy 3/4"-os tömlőn keresztül közvetlenül a vízellátáshoz csatlakoztatható. Ebben az esetben egy úszószelepet kell elhelyezni a tartályban, hogy állandó vízszintet tartson fenn, és megakadályozza a tartály túlcsordulását vagy teljes kiürülését.Az ellátórendszer egyéb elemei a különböző típusú csatlakozók, amelyeket az adott vízelosztási igényeknek megfelelően kell kiválasztani. Ezek az egyenes, négyszögletes, T-alakú vagy X-alakú csatlakozók. A végszerelvény rögzítési lehetősége szerint választható rugós szerelvény, amely alkalmas rácsra való rögzítésre, vagy csavaros szerelvény, amely például fába csavarozható.Ahhoz, hogy pontosabb képet kapjon arról, hogy az itatórendszer mely elemei és milyen számban szükségesek a tenyésztéséhez, célszerű vázlatot készíteni a karámokról, azok elrendezéséről és elhelyezkedéséről, majd a szükséges alkatrészeket berajzolni.
Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról