Nyulak etetőrendszere - csatlakozó rész

Cikkszám: SE-51427
Hűségpontok: 28

933 Ft 735 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 933 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Csatlakozó rész a nyulak etetőrendszeréhez . A víztartályra rögzítik, majd egy 9 mm-es csövet rögzítenek, amivel a nyúlház egyes karámaiban elhelyezett ivókutakba juttatják a vizet.
A nyulak takarmányozási rendszere több különálló, csővel összekötött komponens kombinációja, amelyeket egy adott fajta igényei szerint állítanak össze. Minden ilyen összeállítás alapja egy víztartály, a tartály és a cső közötti összekötő rész, egy összekötő cső és egy ivókút. A víztartályt magas helyre kell helyezni (pl. a nyúlkunyhó tetején), hogy alacsony nyomás alakuljon ki a tömlőben, amelyen keresztül a vizet szállítják. Ez biztosítja, hogy a víz az állattartóban található itatóba áramlik.


A tartály rendszeresen feltölthető vízzel, vagy 3/4"-os tömlővel közvetlenül a vízellátásra csatlakoztatható. Ebben az esetben a tartályban egy úszószelepet kell elhelyezni, amely állandó vízszintet, ill. így megakadályozza a túlcsordulást, vagy fordítva, a tartály teljes kiürítését.Az áramellátó rendszer további elemei a különféle típusú csatlakozók, amelyeket a vízelosztás sajátos igényei szerint kell kiválasztani. Egyenes, téglalap alakú, T- vagy X-alakú összekötő rész A végitató rögzítési lehetőségétől függően választhatunk rugós rögzítésű itatót, mely alkalmas rácsra rögzítésre, vagy itatót csavaros rögzítés, amely például csavarokkal rögzíthető fához.Annak érdekében, hogy jobban átláthassuk, hogy az áramellátó rendszer mely részeire és hány darabra van szükség a tenyésztéshez, célszerű vázlatot készíteni a karámokról, azok elrendezéséről és elhelyezkedéséről, majd belerajzolni a szükséges alkatrészeket.Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról