DRAGON ULTRASONIC E250 vízálló ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen

Cikkszám: BR-0293
Hűségpontok: 629

20,983 Ft 16,522 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 20,983 Ft

Raktáron

DRAGON ULTRASONIC E250 riasztó nyest, egér és patkány ellen

Ultrahangos vadriasztó nyestek és rágcsálók elriasztására, mely biztonságos ember és háziállat számára. Beltéri és kültéri használatra alkalmas, strapabíró vízálló borítással, mágneses tartón keresztüli rögzítési lehetőséggel. A riasztó 180°-os hangtartományban, automatikus frekvenciaváltással és 2000 m2-es hatótávolsággal, közvetlenül a hálózatról táplálva 230 V feszültségről működik. A nyest riasztó 2 x 50 mm-es membrán hangszórót és állítható mozgásérzékelőt tartalmaz, méretei: az ultrahangos riasztó 70 x 150 x 55 mm méretű.

DRAGON ULTRASONIC E250  p1

 
Milyen kártevőket taszít el a riasztó?

Ez a riasztó nyestek, egerek, patkányok..., elriasztására alkalmas.

DRAGON ULTRASONIC


A riasztó felhasználási területei

A riasztó a belső terek védelmének teljesen elterjedt formája, mind lakások, családi házak, garázsok, tetőterek, nyaralók, pincék, autók, de ipari csarnokok, raktárak, műhelyek, éttermek, szupermarketek stb. védelmére alkalmas, a tartós vízálló tok ellenáll a mechanikai sérüléseknek, napfénynek, esőnek, fagynak és szélnek, a riasztó kültéri használatra is alkalmas. Ideális az épületek körüli helyekre való behatolás ellen - kertek, gyümölcskertek, udvarok, parkolók stb.

DRAGON ULTRASONIC E250  p2


Telepítés

A Dragon Ultrasonic riasztót egyszerűen, gyorsan és biztonságosan rögzítheti szinte bármilyen felületre a mágneses tartó segítségével. A riasztó erős mágnessel felszerelt, amelyet az ipari rögzítési technológiában használnak. Csak egy darab fémfelületre van szüksége, pl. csőre, korlátra, ereszcsatornára, fém ablakpárkányra, tetőszerkezetre, stb., és azonnal, szerelés nélkül fel is rögzítheti a készüléket. Ha a kezelt területen nincs olyan fémfelület, amelyre a riasztószert fel lehetne helyezni, lehetőség van speciális fém medál használatára, amelyet a csomag tartalmaz. Csavarja a fém medált a kívánt helyre, majd egyszerűen rögzítse rá a riasztót a mágnes segítségével.

DRAGON ULTRASONIC E250  p3


Tápellátás módja

A készülék tápellátása közvetlenül a hálózatról történik 230 V-on.


Hogyan működik a készülék

A készülék a nyestek és rágcsálók számára kellemetlen ultrahang jeleket generál, amelyek hatására rövid időn belül elhagyják a védett területeket. A készülék változó frekvenciájú hangokat ad ki a teljesen hallhatatlantól a könnyűn át a csikorgó hangig. Ez az automatikus frekvenciaváltás biztosítja, hogy a kártevő ne szokjon hozzá a hanghoz, és ne térjen vissza. Az ultrahang jel nagyon jól visszaverődik a szilárd felületekről, így növeli a hatótávolságát. A két, fém hangszóróknál többszörösen erősebb, membrán hangsugárzóval felszerelt riasztó hatótávolsága beltéren akár 2000 m2, kültéren pedig 25 m 180°-os tartományban.

Ezenkívül ez a modell 12 m-es sugarú körben működő mozgásérzékelővel felszerelt, amely lehetővé teszi, hogy az érzékelő körülbelül 220 m2-es területen hatoljon át. A riasztó így minden alkalommal bekapcsol, amikor az állat megmozdul, és egy meghatározott idő után kikapcsol. Az érzékelő 3 beállítási lehetőséggel rendelkezik – működési idő, érzékenység


Biztonság

A Dragon Ultrasonic riasztó ultrahangos jeleket bocsát ki, amelyek teljesen biztonságosak az emberi fül számára. Ellentétben a mérgek vagy más vegyszerek használatával, az ijesztő használata ártalmatlan az emberre, valamint a házi- és haszonállatokra. Kivételt képeznek a tenyésztett egerek, hörcsögök vagy tengerimalacok, akik számára az ultrahang jel kellemetlen lehet, és nem célszerű ezeket az állatokat a kezelt területen tartani.


A csomagolás méretei 30x15x15 cm
A kártevők célcsoportja: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Az emberekre gyakorolt hatás: žádný
Hangfal: 2 x 50 mm membránové reproduktory
Hangterjedelem: v úhlu 180°
Hatótávolság: až 2000 m2 v prostoru bez překážek
Háziállatokra gyakorolt hatás: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.
Helyszín: ve vnitřních i venkovních prostorech
Méretek 70 x150 x 55 mm
Tápegység: přímo ze sítě na 230V
Üzemelési hőmérséklet: - 30°C až + 70°C

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról