DRAGON ULTRASONIC H6 vízálló ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen

Cikkszám: BR-0288
Hűségpontok: 363

12,099 Ft 9,527 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 12,099 Ft

Raktáron

DRAGON ULTRASONIC H6 ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen

Az Ultrahangos vadriasztó amely alkalmas nyestek és rágcsálók elriasztására, biztonságos ember és háziállat számára. Beltéri és kültéri használatra alkalmas, strapabíró vízálló borítással, mágneses tartón keresztüli rögzítési lehetőséggel. Nyestriasztó 180°-os hangtartományban, automatikus frekvenciaváltással és 1500 m2-es hatótávolsággal, 4xAA elemmel működik. A nyestriasztó 1 x 50 mm-es membrán hangszórót használ, az ultrahangos riasztó méretei 65x120x55 mm.

 
Mely kártevőket űzi el a riasztó?

Ez a riasztó alkalmas nyestek, egerek, patkányok, és cickányok elriasztására.

DRAGON ULTRASONIC


A riasztó felhasználási területei

A riasztó a belső terek védelmének teljesen elterjedt formája, mind lakások, családi házak, garázsok, tetőterek, nyaralók, pincék, autók, de ipari csarnokok, raktárak, műhelyek, éttermek, szupermarketek stb. védelmére alkalmas, a tartós vízálló tok ellenáll a mechanikai sérüléseknek, napfénynek, esőnek, fagynak és szélnek, a riasztó kültéri használatra is alkalmas. Ideális az épületek körüli helyekre való behatolás ellen - kertek, gyümölcsöskertek, udvarok, parkolók stb.

DRAGON ULTRASONIC H6 p2


Telepítés

A Dragon Ultrasonic riasztót egyszerűen, gyorsan és biztonságosan rögzítheti szinte bármilyen felületre a mágneses tartó segítségével. A riasztó erős mágnessel felszerelt, amelyet az ipari rögzítési technológiában használnak. Csak egy darab fémfelületre van szüksége, pl. csőre, korlátra, ereszcsatornára, fém ablakpárkányra, tetőszerkezetre, stb., és azonnal, szerelés nélkül fel is rögzítheti a készüléket. Ha a kezelt területen nincs olyan fémfelület, amelyre a riasztószert fel lehetne helyezni, lehetőség van speciális fém medál használatára, amelyet a csomag tartalmaz. Csavarja a fém medált a kívánt helyre, majd egyszerűen rögzítse rá a riasztót a mágnes segítségével.

DRAGON ULTRASONIC H6 p3


Tápellátás módja

A készülék 4xAA elemmel működik, melyeket a csomag tartalmaz. A készülék az előlapon elhelyezett praktikus kapcsolóval felszerelt, mellyel működését igény szerint szabályozhatja.

DRAGON ULTRASONIC H6 p1


Hogyan működik a riasztó

A készülék a nyestek és rágcsálók számára kellemetlen ultrahang jeleket generál, amelyek hatására rövid azok időn belül elhagyják a védett területeket. A készülék változó frekvenciájú hangokat ad ki a teljesen hallhatatlantól a könnyűn át a csikorgó hangig. Ez az automatikus frekvenciaváltás biztosítja, hogy a kártevő ne szokjon hozzá a hanghoz, és ne térjen vissza. Az ultrahang jel nagyon jól visszaverődik a szilárd felületekről, így növeli a hatótávolságát. A, fém hangszórónál többszörösen erősebb, membrán hangsugárzóval szerelt riasztó hatótávolsága beltéren akár 1500 m2, kültéren pedig 20 m 180°-os tartományban.


Biztonság

A Dragon Ultrasonic riasztó ultrahangos jeleket bocsát ki, amelyek teljesen biztonságosak az emberi fül számára. Ellentétben a mérgek vagy más vegyszerek használatával, az riasztó használata ártalmatlan az emberre, valamint a házi- és haszonállatokra. Ez alól kivételt képeznek a tenyészegerek, hörcsögök vagy tengerimalacok, akik számára az ultrahang jel kellemetlen lehet, és nem alkalmas ezen állatok tartása a kezelt területen..

A csomagolás méretei 17x17x11 cm
A kártevők célcsoportja: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Az emberekre gyakorolt hatás: žádný
Hangfal: 1 x 50 mm membránový reproduktor
Hangterjedelem: v úhlu 180°
Hatótávolság: až 1500 m2 v prostoru bez překážek
Háziállatokra gyakorolt hatás: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.
Helyszín: ve vnitřních i venkovních prostorech
Méretek: 65 x 120 x 55 mm
Tápegység: na baterie 4xAA v balení
Üzemelési hőmérséklet: - 30°C až + 70°C

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

A 4 db elem milyen időre biztosítja a működést?

Zákazník, 26.09.2023

Tisztelt Érdeklődő,
A 4 db elem körülbelül egy évig működtetheti a riasztót, persze ez nagyban függ az elemek minőségétől.
Köszönjük az érdeklődését!

HU Support, 03.10.2023

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról