ZM 1650 baromfi dobkopasztó tyúkokhoz, libákhoz, kacsákhoz, pulykákhoz

Cikkszám: BR-0579
Hűségpontok: 7026

234,204 Ft 184,413 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 234,204 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

ZM 1650 baromfi dobkopasztó tyúkokhoz, libákhoz, kacsákhoz, pulykákhoz

Rozsdamentes acéldobos baromfikopasztó tyúkokhoz, libákhoz, kacsákhoz, pulykákhoz, kapacitás 2 db baromfi, max 10 kg, öblítőgyűrű a leszedett toll lemosásához, karbantartást nem igénylő motor 1300 W S2 teljesítménnyel (20 perc), fordulatszám 300 ford. 158 db kopasztóujj , egyszerű és gyors tisztítás, golyóscsapágyas gumikerekek , dob magasság 480mm x dob Ø 650mm, dobnyílás Ø 500mm, pengető méretei: 780x726x904mm.

Öblítési technológia a még hatékonyabb kopasztásért

Ennek a rozsdamentes acél kopasztónak a felső széle alatt egy öblítőgyűrű található. A kopasztógép kezelése így még könnyebbé válik, és nem kell a kopasztás közben a kopasztó mellett állni és a tollakat öblíteni. Így Ön más tevékenységeket is végezhet, vagy további baromfit készíthet a kopasztásra, miközben a kopasztó öblítőrendszere elvégzi a munkát Ön helyett. A kopasztás közbeni öblítés nemcsak a szennyeződéseket távolítja el a megkopasztott baromfiról, hanem a teljes kopasztási folyamatot is hatékonyabbá teszi, megakadályozza a bőrszakadást és a nedves tollakat is jobban leszedi. Egyszerűen csatlakoztassa a tömlőt a kopasztó szelepéhez , felengedi a vizet, és már lehet szedni.

cipzár-öblítő

Egy kopasztó dizájn, amely lenyűgöz a praktikumával

Nemcsak az öblítőrendszer gondoskodik a kopasztás tisztaságáról , hanem az élelmiszer-minőségű rozsdamentes acélból készült kopasztó általános kialakításáról is . A rozsdamentes acél tulajdonságainak köszönhetően megakadályozza a nem kívánt baktériumok elszaporodását, megakadályozza a szennyeződések felhalmozódását , valamint könnyen tisztítható és fertőtleníthető. A kopasztó alján praktikus lefolyónyílás található, amely elvezeti a vizet és a szennyeződéseket a kopasztó dobjából, és egyszerűen összegyűjtheti őket bármely gyűjtőedényben.

cipzár-lefolyó

Tisztítása és karbantartása gyors és egyszerű

A rozsdamentes acél kopasztó
könnyen szétszedhető és egyszerűen tisztítható a következő kopasztáshoz, vagy a következő szezonra való tároláshoz. A kapcsok meglazításával eltávolíthatja a kopasztó dobját, amelyet vízsugárral permetezhet , majd megfelelő készítményekkel fertőtlenítheti. A kopasztó szerkezetét úgy tervezték, hogy könnyen szétszerelhető , így a tisztítás és a karbantartás még egyszerűbb legyen, így minden alkalommal tiszta kopasztója lehet. Ugyanakkor a rozsdamentes élelmiszeripari acél, amelyből a kopasztó készül, megakadályozza a baktériumok elszaporodását.

cipzár-karbantartás

A csomagolás méretei 71x74x58 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról