Feed-o-matic lábadagoló - 12 kg

Cikkszám: AF12F
Hűségpontok: 484

16,137 Ft 12,706 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 16,137 Ft

Raktáron

FEED-O-MATIC lábadagoló - 12 kg
A Feed-o-matic etető használata esetén a tyúk csak akkor fér hozzá a táplálékhoz, ha a tyúk a lábtartóra áll. Az egerek, patkányok és madarak nem férnek hozzá az eledelhez, így nem tudják beszennyezni a takarmányt. A Feedo-omatic megvédi a baromfit a veszélyes betegségektől. A lábbal működtetett etető stabil, könnyen tisztítható és fröccsenésbiztos.
Kapható 5, 8, 12 vagy 20 kg-os változatban, így minden igényre van megfelelő megoldás.


Mitől egyedülálló a Feedomatic?
A hagyományos etetőkben az eledel szabadon hozzáférhető. Ez az állatok mellett, amelyeknek az eleséget szánják, a kártevők érdeklődését is felkelti. Ennek a problémának a megoldására már évtizedekkel ezelőtt bevezették az első lábbal működtethető etetőt. Egy tál takarmány, amely csak akkor érhető el, ha a tyúk rálép a lábtartóra. 

A bevált koncepció végre tökéletes!
A Hollandiában tervezett és gyártott Feedomatic a legmagasabb minőséget garantálja. Ezt a bevált koncepciót néhány nagyon megbízható szerkezettel egészítettük ki. A Feedomaticot horganyzott fémlemez alkatrészek és műanyag kombinációjából készítettük. A lemezek 1 mm vastagok, ami figyelemre méltóan stabillá teszi. A varratoknak vagy repedéseknek nincs esélyük, mert hipermodern kohászati gépeket használunk. A Feedomatic évekig tartó intenzív használat után is ugyanolyan működőképes lesz, mint a vásárláskor.
Maga az adagoló válaszfalakkal és kiömlést gátló peremmel van ellátva, amelyek nagymértékben csökkentik a takarmány kiesését. Egy másik hasznos előny; a műanyag használata miatt az adagoló sokkal csendesebb, mint a versenytársai. A fém a műanyagon kisebb zajt kelt, mint a fém a fémen. A lépcső nagy nyílásokkal rendelkezik, így a takarmány leesik. A hozzáférést szabályozó mechanizmus 250 grammtól 2 kg-ig (165 font) állítható. Így bármilyen fajú baromfi számára beállítható a megfelelő küszöbsúly.
A lábbal működtetett etetőgépek másik gyakran hallott előnye, hogy nagy mennyiségű takarmányt tudnak tárolni. A tyúkok több napig is kibírják újratöltés nélkül. 
A Feed-o-matic tökéletes megoldás az állatbarátok számára világszerte, akik inkább az állataikat etetik és nem a kártevőket.

Űrtartalma: 12 kg
Típus: rálépős adagoló
Anyaga: fémlemez + műanyag
Súly: 8 kg
Méretek:   54x35x25 cm

TIPP: Ahhoz, hogy a tyúkokat megtanítsa az etető használatára, az első 10 napban egy téglával kell elnehezíteni, hogy az etető nyitva maradjon. Ezt követően nem szabad máshol etetni a tyúkokat. Meglátja majd, hogy a tyúkok gond nélkül megtanulják használni az etetőt.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról