Feed-o-matic lábadagoló - 8 kg

Cikkszám: AF08F
Hűségpontok: 460

15,329 Ft 12,070 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 15,329 Ft

Raktáron

FEED-O-MATIC lábadagoló - 8 kg
Feed-o-matic etető használata esetén az eledelhez csak akkor férhet hozzá, ha a tyúk a lábtartón áll. Az egerek, patkányok és madarak nem férnek hozzá az eledelhez, így nem tudják beszennyezni a takarmányt. A Feedo-omatic megvédi a baromfit a veszélyes betegségektől. A lábbal működtetett etető stabil, könnyen tisztítható és fröccsenésbiztos.
Kapható 5, 8, 12 vagy 20 kg-os változatban, így minden igényre van megfelelő megoldás.

Mitől egyedülálló a Feedomatic?
A hagyományos etetőkben az eledel szabadon hozzáférhető. Ez az állatok mellett, amelyeknek az eleséget szánják, a kártevők érdeklődését is felkelti. Ennek a problémának a megoldására már évtizedekkel ezelőtt bevezették az első lábbal működtethető etetőt. Egy tál takarmány, amely csak akkor érhető el, ha a tyúk egy fellépő állványon áll. 

A bevált koncepció végre tökéletes!
A Hollandiában tervezett és gyártott Feedomatic a legmagasabb minőséget garantálja. Ezt a bevált koncepciót néhány nagyon megbízható szerkezettel egészítettük ki. A Feedomaticot horganyzott fémlemez alkatrészek és műanyag kombinációjából készítettük. A lemezek 1 mm vastagok, ami figyelemre méltóan stabillá teszi. A hézagoknak vagy repedéseknek esélyük sincs, mert hipermodern kohászati gépeket használunk. A Feedomatic évekig tartó intenzív használat után is ugyanolyan működőképes lesz, mint a vásárláskor.
Maga az adagoló válaszfalakkal és túlcsordulási peremmel van ellátva, amelyek nagymértékben csökkentik a takarmány kihullását. Egy másik hasznos előny; a műanyag használata miatt az adagoló sokkal csendesebb, mint a versenytársai. A fém a műanyagon kisebb zajt kelt, mint a fém a fémen. A lépcső nagy nyílásokkal rendelkezik, így a takarmány leesik. A hozzáférést szabályozó mechanizmus 250 grammtól 2 kg-ig (165 font) állítható. Így bármilyen fajú baromfi számára beállítható a megfelelő küszöbsúly.
A lábbal működtetett etetők másik gyakran hallott előnye, hogy nagy mennyiségű takarmányt tudnak tárolni. A tyúkok több napig is kibírják újratöltés nélkül. 
A Feedomatic tökéletes megoldás az állatbarátok számára világszerte, akik inkább az állataikat etetik és nem a kártevőket.

Űrtartalma:  8 kg
Típus: lépcsős
Anyaga: fémlemez + műanyag
Súly: 6 kg
Méretek: 45x28x26 cm

TIPP: Ahhoz, hogy tyúkjai megtanulják használni az etetőt, az első 10 napban egy téglával kell súlyozni, hogy nyitva maradjon. Ezt követően nem szabad máshol etetni a tyúkokat. És meglátja, hogy a tyúkok gond nélkül megtanulják használni az etetőt.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról