Feedomatic rálépős adagoló - 12 kg

Cikkszám: AF12F
Hűségpontok: 482

16,072 Ft 12,655 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 16,072 Ft

Nincs raktáron

Feedomatic használatakor a takarmány csak akkor érhető el, ha a csirkék az állványon állnak. Az egerek, patkányok és madarak nem juthatnak hozzá a táplálékhoz, ezért nem szennyezhetik a gabonát. A Feedomatic megvédi a baromfit a veszélyes betegségektől. A lépcsős adagoló stabil, könnyen tisztítható és vízálló. 5, 8, 12 vagy 20 kg-os kiszerelésben kapható , így minden igénynek megfelelő.

Mitől egyedi a Feedomatic?

A hagyományos etetőkben az élelmiszer szabadon hozzáférhető. Azon állatokon kívül, amelyeknek az élelmiszert szánják, a kártevők érdeklődését is felkelti. A probléma megoldására évtizedekkel ezelőtt vezették be az első walk-in feedert. Gabonatál, amelyhez csak akkor lehet hozzáférni, ha a csirke az állványon áll.

Egy jól bevált koncepció végre tökéletes lett

A Hollandiában tervezett és gyártott Feedomatic a legmagasabb minőséget garantálja. Ezt a jól bevált koncepciót kiegészítettük néhány nagyon megbízható kütyüvel. A Feedomaticot horganyzott és műanyag lemezalkatrészek kombinációjából készítettük. A lemezek 1 mm vastagok, ami rendkívül stabillá teszi. A varratok, repedések esélytelenek, mert a legmodernebb kohászati gépeket használjuk. Évekig tartó intenzív használat után a Feedomatic továbbra is ugyanolyan működőképes lesz, mint az első vásárláskor.

Maga az adagoló válaszfalakkal és túlfolyó éllel van felszerelve, amelyek jelentősen csökkentik a kiömlést. Egy másik hasznos előny; a műanyag használata sokkal csendesebbé teszi az adagolót, mint versenytársainál. A műanyagon lévő fém kisebb zajt okoz, mint a fém a fémen. A lépcsőn nagy lyukak vannak, így a széklet leesik. A hozzáférést vezérlő mechanizmus 250 grammról 2 kg-ra (165 font) állítható. Ily módon bármely baromfifajtához beállítható a megfelelő küszöbsúly.

A walk-in feederek másik gyakran hallott előnye, hogy nagy mennyiségű élelmiszert tárolhatnak. A csirkék eledele több napig is eltarthat pótlás nélkül.

Úgy tűnik, hogy a Feedomatic a tökéletes megoldás az állatbarátok számára világszerte, akik szívesebben etetik állataikat, nem pedig a kártevőket.

 Térfogata: 12 kg
 Típus: rálépős
 Anyaga: fémlemez + műanyag
 Súly: 8 kg
 Méretei: 54x35.5x25.5 cm

TIPP: Ahhoz, hogy a tyúkokat megtanítsuk az etetőt használni, az első 10 napban meg kell tölteni egy téglával, hogy nyitva maradjon. Továbbá nem etetheti a tyúkokat más helyen. És látni fogja, hogy minden probléma nélkül megtanulják használni a lépcsős adagolót.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról