PUISOR IO-104 AUTOMATIC Automata tojáskeltető

Cikkszám: BR-0009
Hűségpontok: 1468

48,928 Ft 38,526 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 48,928 Ft

Raktáron

PUISOR IO-104 AUTOMATIC Automata tojáskeltető

Vízi szárnyasok és baromfik keltetésére alkalmas tojáskeltető - csirkék, fürjek, kacsák, pulykák, libák és fácánok számára. Automatikus forgatással akár 51db tyúktojáshoz - a tojások kézi forgatásának lehetősége, hőmérséklet szabályozás nélkül - optimális értékre állítva a keltetéshez, kézi páratartalom-szabályozással, hőmérővel és higrométerrel.

Természetesen a csomaghoz tartozik egy magyar kézikönyv is, mely hasznos tanácsokat, tippeket, trükköket tartalmaz a sikeres keltetéshez. Ezen kívül szükség esetén tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat a keltető megfelelő kiválasztásához, valamint gyakorlati tanácsokat a vízimadarak keltetéséhez és az üreges baromfihoz. 24 hónapos garanciát vállalunk, valamint garanciális és jótálláson túli szervizt is vállalunk. A keltető kapacitása baromfifajták szerint

*   kapacitás fürjtojás tartók vásárlásakor PUISOR 1.0.ALP
**  kapacitás forgató rács használata nélkül


Tojásforgató rendszer

A keltető lehetőséget kínál az automatikus tojásforgatásra a PUISOR 1.0.AU modul segítségével, amely 1 órás időközönként rendszeresen forgatja a forgatórácsba helyezett tojásokat. A forgatórács a tyúk-, kacsa- vagy fácántojás méretének megfelelő tartókkal van felszerelve. Ahhoz, hogy a fürjtojások keltetése közben is lehessen használni az automatikus forgatást, szükséges PUISOR 1.0.ALP tartók beszerzése. Szükség esetén lehetőség van a tojások manuális (kézzel) forgatására is a keltetőben a modul leválasztásával és a keltetőből a forgató rács eltávolításával és a tojások közvetlenül a rácsra - a keltető alapra helyezésével. Általában ezt a rácsot csak a keltetés utolsó 2-3 napján használják, amikor a tojásokat eltávolítják a forgató rácsról, és erre a rácsra helyezik, ahol már nem forgatja őket a gép, hogy a magzat megtalálja a legmegfelelőbb utat a héjból, és sikeresen kikeljen.
system_otaceni_vajec_puisor_io-104

Hőmérséklet beállítás és ellenőrzése

A hőmérsékletet a gyártó 37,7°C-os optimális értékre állítja be ±0,5°C-os lehetséges eltéréssel a keltető helyétől és a helyiség hőmérsékletétől függően. A keltető helyiség hőmérsékletének 20-25 °C között kell lennie A panel digitális kijelzővel van felszerelve, amely a hőmérsékletet és a páratartalmat mutatja. A hőmérséklet Celsius vagy Fahrenheit mértékegységben is megjeleníthető.

kontrola_a_nastaveni_teploty_v_lihni_puisor_io-104 v2

 
Páratartalom beállítás és ellenőrzése

A páratartalom szabályozása manuálisan történika víz kézi adagolásával a vízcsatornákba, amelyek a keltető aljzatában a keltetőalap alatt találhatók. A hozzáadott víz optimális hőmérséklete 25-30°C körüli (hideg víz nem ajánlott). A kezdeti vízöntés a keltetőalap és a forgórács felhelyezése előtt történik. A keltetőben lévő páratartalom aktuális értéke vezérlőpanel kijelzőjén ellenőrizhető, tekintse meg a fenti képet. A keltetés során a vizet a felső fedő lefedésével, egy tojás eltávolításával és az alsó rácson keresztül közvetlenül a csatornába való víz hozzáadásával adják hozzá.

dolevani_vody_do_lihne_puisor_io-104

A tojásforgatás, hőmérséklet és a páratartalom nagyon fontos tényező a baromfi inkubációjában, és fontos a helyes eljárás és értékek betartása a sikeres keltetéshez! További értékes tanácsok, amelyek segíthetnek a magas keltethetőség elérésében, megtalálhatók az útmutatóban.

inkubace_u_lihne_PUISOR


 

- 51 kachních vajec
-- 51 bažantích vajec
A csomagolás méretei 48x24x50 cm
A forgatórács kapacitása 51 slepičích vajec
A PUISOR 1,0.ALP fürjtojástartó vásárlásakor 102 křepelčích vajec
Átlagos leadott teljesítmény Neuvedeno od výrobce
Forgatórács használata nélkül 35 husích vajec
Hőmérséklet és páratartalom riasztó Ne
Hőmérséklet szabályozása Ne - nastavena na optimální hodnotu
Hőmérséklet tartomány Fixně 37,7°C možná odchylka ±0,5°C dle prostředí
Hőmérsékletjelző Ano - s přesností na 0,1 °C
Maximális leadott teljesítmény 104 W
Méretek O 52 x 25 cm
Páratartalom jelző Ano - s přesností na 1 %
Páratartalom szabályozás Ano - manuálně
Páratartalom tartomány 20 - 90 %
Tápfeszültség 230 V, 50HZ
Tojásforgatás Automatické - každou 1 hodinu

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról