DRAGON ULTRASONIC A150 autós ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen

Cikkszám: BR-0543
Hűségpontok: 480

15,992 Ft 12,592 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 15,992 Ft

Raktáron

DRAGON ULTRASONIC A150 autós ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen


Az ultrahangos állatriasztó , ember és háziállat számára biztonságos, nyest és rágcsálók elriasztására alkalmas az autó belsejébe helyezhető, cserélhető védőbiztosítékkal, szorítópántokkal rögzíthető, 3x LED fénnyel, 120°-os hatótávolságig, automata frekvenciaváltás , 140°-os ultrahang tartományban, 240 m 3 dimenziós hatótávolságig, 2 csatlakozón keresztüli tápellátással, 100 cm-es kábelhosszal, két fém hangszóróval 50 + 50 mm, méretek 130 x  65 x 35 mm


Milyen kártevőket taszít el a riasztó?

Ez a riasztó nyestek, egerek, patkányok, menyétek, macskák, és más rágcsálók elriasztására alkalmas.

DRAGON ULTRASONIC


A riasztó felhasználási területei

Minden erőfeszítése ellenére még mindig megrágott kábeleket talál a motorban? Forradalmi megoldást kínálunk problémáira a DRAGON ULTRASONIC autó motortérbe rögzíthető riasztó formájában. A kullancsriasztó tranzisztoros elektronikájának köszönhetően nem csak tartósabb, mint a hagyományos mikrochip alapú riasztók, hanem három villogó LED és ultrahang időtlen kombinációjával is rendelkezik. Ez az egyedülálló kombináció a legnagyobb hatást úgy érheti el, ha Ön megfelelően helyezi el az autó motorházteteje alá. Ez megvédi autóját , és egyben védőpajzsot is létrehoz az autó körül , így a kártevők elkerülik azt.

sárkány az autóban_05


Telepítés

A nyestriasztó felszerelése egyszerűbb, mint gondolná. Válasszunk megfelelő helyet úgy, hogy a nyestriasztó jele a lehető legtöbbet lefedjen a motortérből , majd egyszerűen rögzítse a csomagban található két szalaggal . Nem kell azon aggódnia, hogy a kábelek elegendő hosszúak-e Önnek, hiszen a csomagban akár 100 cm-es kábeleket is kap az autó akkumulátorához való egyszerű csatlakoztatás érdekében.

sárkány az autóban_06


Tápellátás módja

Az autó akkumulátorának két csatlakozója hosszú távú megoldást kínál autója védelmére. A nyestriasztó az autó akkumulátoráról működik és gazdaságosan, maximum 20 mA-t fogyaszt. Két 100 cm hosszú kábel biztosítja a korlátlan elhelyezést autója motorházteteje alatt. Ha az autó hosszabb ideig áll, javasoljuk, hogy egyszerűen kapcsolja ki a kapcsolóvala riasztót, hogy kímélje az akkumulátort.

sárkány az autóban_04


Hogyan működik a madárijesztő

Riasztó, amelyet máshol nem talál a piacon. Az akár 3 stroboszkóp LED-dióda időtlen kombinációja és az ultrahang változó frekvenciája nemcsak a nyesteknek adja fel a leckét, hanem a többi rágcsálónak is, az autóban és környékén. A nagy teljesítményű LED fények villogással ébresztik fel álmukból nyestet, egeret, patkányt és sok más rágcsálót. A riasztó villogó lámpáját úgy tervezték, hogy stresszforrást előidézve arra kényszerítse őket, hogy elhagyják a motorteret. Ráadásul a kullancsriasztó folyamatosan változtatja a jelzések frekvenciáját, így a kártevők nem szoknak hozzá a hanghoz. Az autó riasztója két kapcsolóval rendelkezik , amelyek segítségével be- és kikapcsolhatja a lámpákat, vagy a lámpákkal együtt hallható hangot.

sárkány az autóban_03A kártevők célcsoportja: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Az emberekre gyakorolt hatás: žádný
Fogyasztás: 10 mA - 20 mA
Hangfal: 50 + 50 mm kovové reproduktory
Hangterjedelem: v úhlu 140°
Hatótávolság: Až 240 m v prostoru
Háziállatokra gyakorolt hatás: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.
Helyszín: ve vnitřních prostorech
LED fénytartomány: v úhlu 120°
Méretek: 130 x 65 x 35 mm
Tápegység: 2 konektory k autobaterii 12V
Üzemelési hőmérséklet: - 30°C až + 70°C

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról