DRAGON ULTRASONIC C100 Vízálló ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen

Cikkszám: BR-0290
Hűségpontok: 339

11,291 Ft 8,891 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 11,291 Ft

Raktáron

DRAGON ULTRASONIC C100 riasztó nyest, egér és patkány ellen

Ultrahangos vadriasztó nyestek és rágcsálók elriasztására, amely biztonságos ember és háziállat számára. Alkalmas beltéri és kültéri használatra, strapabíró vízálló borítással, mágneses tartón keresztüli rögzítési lehetőséggel. A riasztó 180°-os hangtartományban, automatikus frekvenciaváltással, 2000 m2-ig terjedő hatótávolsággal rendelkezik, 6V-os adapterrel. A riasztó 1 x 50 mm-es membrán hangszórót használ, az ultrahangos riasztó méretei 80x120x55 mm.Milyen kártevőket taszít el a riasztó?

Ez a riasztó nyestek, egerek, patkányok..., elriasztására alkalmas.

DRAGON ULTRASONIC C100 p2


A riasztó felhasználási területei

A riasztó használata a belső terek védelmének teljesen elterjedt formája, mind lakások, családi házak, garázsok, tetőterek, nyaralók, pincék, autók, de ipari csarnokok, raktárak, műhelyek, éttermek, szupermarketek stb. esetében, a tartós vízálló tok ellenáll a mechanikai sérüléseknek, napfénynek, esőnek, fagynak és szélnek, a riasztó kültéri használatra is alkalmas. Ideális az épületek körüli helyekre való behatolás ellen - kertek, gyümölcskertek, udvarok, parkolók stb.

DRAGON ULTRASONIC C100 p3


Telepítés

A Dragon Ultrasonic riasztót egyszerűengyorsan és biztonságosan rögzítheti szinte bármilyen felületre a mágneses tartó segítségével. A riasztó erős mágnessel felszerelt, amelyet az ipari rögzítési technológiában használnak. Csak egy darab fémfelületre van szüksége, pl. csőre, korlátra, ereszcsatornára, fém ablakpárkányra, tetőszerkezetre, csőre stb., és azonnal, szerelés nélkül fel is helyezheti a készüléket. Ha a védeni kívánt területen nincs olyan fémfelület, amelyre a riasztószert fel lehetne helyezni, lehetőség van speciális fém medál használatára, amelyet a csomag tartalmaz. Csavarja a fém medált a kívánt helyre, majd egyszerűen rögzítse rá a riasztót egy mágnes segítségével.

DRAGON ULTRASONIC C100 p4


Tápellátás módja

A készülék tápellátása a csomagban található 6V-os adapteren keresztül történik. Egyszerűen bedugja az adaptert a hálózatba, majd az oldalán található kapcsolóval vezérelheti a riasztó működését igényei szerint.

DRAGON ULTRASONIC C100 p1


Hogyan működik a riasztó

A készülék a nyestek és rágcsálók számára kellemetlen ultrahang jeleket generál, amelyek hatására rövid időn belül elhagyják a védett területeket. A készülék változó frekvenciájú hangokat ad ki a teljesen hallhatatlantól a könnyűn át a csikorgó hangig. Ez az automatikus frekvenciaváltás biztosítja, hogy a kártevő ne szokjon hozzá a hanghoz, és ne térjen vissza. Az ultrahang jel kitűnően visszaverődik a szilárd felületekről, így növeli a hatótávolságát. A két, fém hangszóróknál többszörösen erősebb membrán hangsugárzóval felszerelt riasztó hatótávolsága akár 1500 m2 beltéren, kültéren pedig 20 m 180°-os tartományban.


Biztonság

A Dragon Ultrasonic riasztó ultrahangos jeleket bocsát ki, amelyek teljesen biztonságosak az emberi fül számára. Ellentétben a mérgek vagy más vegyszerek használatával, a riasztó használata ártalmatlan az emberre, valamint a házi- és haszonállatokra. Kivételt képeznek a tenyésztett egerek, hörcsögök vagy tengerimalacok, akik számára az ultrahang jel kellemetlen lehet, és nem célszerű ezeket az állatokat a kezelt területen tartani.


A csomagolás méretei 17x17x11 cm
A kártevők célcsoportja: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Az emberekre gyakorolt hatás: žádný
Hangfal: 1 x 50 mm membránový reproduktor
Hangterjedelem: v úhlu 180°
Hatótávolság: až 1500 m2 v prostoru bez překážek
Háziállatokra gyakorolt hatás: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.
Helyszín: ve vnitřních i venkovních prostorech
Méretek: 60 x 85 x 55 mm
Tápegység: přes 6V adaptér v balení
Üzemelési hőmérséklet: - 30°C až + 70°C

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról