DRAGON ULTRASONIC E150 Vízálló ultrahangos riasztó nyest, egér és patkány ellen

Cikkszám: BR-0292
Hűségpontok: 484

16,137 Ft 12,706 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 16,137 Ft

Raktáron

DRAGON ULTRASONIC E150 riasztó nyest, egér és patkány ellen 

Az ultrahangos vadriasztó nyestek és rágcsálók elriasztására készült és biztonságos emberek és háziállatok számára. Beltéri és kültéri használatra alkalmas, strapabíró vízálló burkolattal, mágneses tartón keresztüli rögzítési lehetőséggel. A riasztó 180° -os szögben , automatikus frekvenciaváltással és 1500 m 2 -ig terjedő hatótávolsággal , közvetlenül a hálózatról 230 V feszültségen működtethető. A nyest riasztó 1 x 50 mm-es membrán hangszórót és állítható mozgásérzékelőt használ, az ultrahangos riasztó méretei 60x120x55 mm.

 


Milyen kártevőket taszít el a riasztó?

Ez a riasztó nyestek, egerek, patkányok, patkányok és cickányok elriasztására alkalmas.

DRAGON ULTRASONIC


A riasztó felhasználási területei

A riasztó a belső terek védelmének teljesen elterjedt formája, mind lakások, családi házak, garázsok, tetőterek, nyaralók, pincék , autók , valamint ipari csarnokok, raktárak, műhelyek, éttermek, szupermarketek stb. védelmére alkalmas. A tartós vízálló toknak köszönhetően ellenáll a mechanikai sérüléseknek, napfénynek, esőnek, fagynak és szélnek, a riasztó kültéri használatra is alkalmas. Ideális az épületek körüli helyekre való behatolás ellen - kertek, gyümölcsösök, udvarok, parkolók stb.

DRAGON ULTRASONIC E150 p2


Telepítés

A Dragon Ultrasonic riasztót egyszerűen, gyorsan és biztonságosan rögzítheti szinte bármilyen felületre a mágneses tartó segítségével. A riasztó erős mágnessel felszerelt, amelyet az ipari rögzítési technológiában használnak. Csak egy darab fémfelületre van szüksége, pl. csőre, korlátra, ereszcsatornára, fém ablakpárkányra, tetőszerkezetre, stb., és azonnal, szerelés nélkül fel is rögzítheti a készüléket. Ha a kezelt területen nincs olyan fémfelület, amelyre a riasztószert fel lehetne helyezni, akkor lehetőség van egy speciális fém medál használatára, amelyet a csomag tartalmaz. Csavarja a fém medált a kívánt helyre, majd egyszerűen rögzítse rá a riasztót a mágnes segítségével.

ULTRAHANGOS DRAGON E150


Tápellátás módja

A készülék tápellátása közvetlenül a hálózatról történik 230 V-on.

DRAGON ULTRASONIC E150 p1


Hogyan működik a riasztó

A készülék ultrahangos jeleket generál , amelyek kellemetlenek a nyestek és rágcsálók számára, így rövid időn belül elhagyják a riasztó által védett területeket. A készülék változó frekvenciájú hangokat ad ki a teljesen hallhatatlantól a könnyűn át a csikorgó hangig. Ez az automatikus frekvenciaváltás biztosítja, hogy a kártevő ne szokjon hozzá a hanghoz és ne térjen vissza. Az ultrahang jel nagyon jól visszaverődik a szilárd felületekről, így növeli a hatótávolságát. Ez a membrán hangsugárzóval felszerelt, a fém hangszórónál többszörösen erősebb riasztó beltéren akár 1500 m 2 , kültéren pedig 180°-os tartományban akár 20 m hatótávolsággal rendelkezik.

Ezenkívül ez a modell mozgásérzékelővel felszerelt, amely 12 m sugarú körben működik, így az érzékelő körülbelül 220 m 2  területen hatol át. A riasztó így minden alkalommal bekapcsol, amikor az állat megmozdul, és egy meghatározott idő után kikapcsol. Az érzékelő 3 beállítási lehetőséggel rendelkezik – működési idő, érzékenység és fényerő.


Biztonság

A Dragon Ultrasonic riasztó ultrahangos jeleket bocsát ki, amelyek teljesen biztonságosak az emberi fül számára. Ellentétben a mérgek vagy más vegyszerek használatával , a riasztó használata ártalmatlan az emberre, valamint a házi- és haszonállatokra. Kivételt képeznek a tenyészegerek, hörcsögök vagy tengerimalacok, akik számára az ultrahang jel kellemetlen lehet, és nem célszerű ezeket az állatokat a kezelt területen tartani.A csomagolás méretei 30x15x15 cm
A kártevők célcsoportja: kuny a hlodavci ( myši, potkani, rejsci )
Az emberekre gyakorolt hatás: žádný
Hangfal: 1 x 50 mm membránový reproduktor
Hangterjedelem: v úhlu 180°
Hatótávolság: až 1500 m2 v prostoru bez překážek
Háziállatokra gyakorolt hatás: žádný, s výjimkou chovných myší, křečků, morčat apod.
Helyszín: ve vnitřních i venkovních prostorech
Méretek: 60 x 120 x 55 mm
Tápegység: přímo ze sítě na 230V
Üzemelési hőmérséklet: - 30°C až + 70°C

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról