Fencee Energy DUO RF EDX150 elektromos kerítés generátor

Cikkszám: FE-2315
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 4845

161,515 Ft 127,177 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 161,515 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás
A nagy teljesítményű kombinált elektromos  fencee energy DUO RF EDX80 kifejezetten akár 80 km hosszú, növényzettel terhelt kerítésekhez készült, ahol a maximális hatékonyság és megbízhatóság szükséges.
Akár 8 J teljesítményével fűvel benőtt kerítésekben is elegendő feszültséget tud biztosítani. Egy integrált mikroprocesszor vezérli a teljes működést és garantálja a generátor optimális teljesítményét. A generátor minden típusú állat számára alkalmas, fiatal állatok, például borjak, csikók számára is.
A generátort mobiltelefonról vagy webes felületről vezérelheti gyakorlatilag a világ bármely pontjáról, ahol van internet lefedettség.
Ehhez a FENCE WiFi GATEWAY GW100 telepítése és a fencee Cloud csatlakoztatása szükséges.
A generátor és az átjáró közötti kommunikáció alapvető hatótávolsága normál terepen és lakott területeken legfeljebb 10 km. Nehéz, például dombos terepen a hatótáv lerövidül, nyílt terepen hosszabb lehet. A generátor és az átjáró közötti jelátviteli hatótávolság növelésére külső antenna használható, és ezáltal a kommunikációs hatótáv akár 30 km-es távolságra is növelhető.

Sárga kapocs az elkerített terület tartósan csökkentett energiájú csatlakoztatásához. Ez a sárga bilincs olyan kifutókhoz való csatlakozásra szolgál, amelyekben fiatalabb és kisebb állatok (csikók, borjak) mozognak úgy, hogy csak gyengébb, hozzávetőleg fél impulzust kapnak. Külön csatlakozik a nagyobb kerítések alsó vezetékére is, ahol várhatóan átnő a növényzet, de ez a kimenet technológiailag veszteségek ellen van kezelve, nincs olyan feszültségszivárgás a talajba, mint normál bekötésnél, illetve a generátor nem csökken. A piros csatlakozóhoz csatlakoztatott többi vezeték külön és teljes feszültséggel kapja a tápellátást.
Zöld kapocs a földelés minőségének mérésére. Amivel könnyen kideríthető, hogy a meglévő földelés elegendő-e, vagy a helyzetből adódóan a földelés javításra szorul (földelő rúd hozzáadása, csatlakozás javítása). Az ellenőrző mérésekhez a mérőelektródát a generátor földelésétől 10 méterre kell felszerelni.

A generátor kimenetén található még egy fekete kapocs a földelőrúdhoz való csatlakozáshoz és egy piros csatlakozó a házhoz való csatlakozáshoz.
A vezérlőgombokkal ellátott, nagyméretű LCD-kijelző egyértelműen tájékoztat a ház minden fontos értékéről.
Az 5 J-nél nagyobb teljesítményű generátorok megfelelnek a szabványban előírt speciális követelményeknek. Ez késlelteti a teljesítmény növelését és ezáltal növeli a biztonságot. A terméket homokóra szimbólummal kell megjelölni. A generátorok késleltetése 50 másodperc. Ez azt jelenti, hogy ha a kerítés meg van terhelve és a kerítés ellenállása 500 Ohm alá csökken (elnőtt fű, lehullott ág,...), akkor a generátor maximum 5 J energiát ad le, 50 másodpercig. Ha a kerítés ellenállása ez alatt az idő alatt nem növekszik (az ok megszüntetése), a generátor fokozatosan növeli a kimenő energiát (pl. EDX150 modell 15 J-ig). Egy másik funkció a burkolat hirtelen terhelése esetén történő figyelmeztetés. Ha a kerítés ellenállása egy impulzus alatt hirtelen 1000 ohm feletti értékről 400 ohm alá csökken (ledőlt ág, összegabalyodott állat vagy ember,...), hat impulzus után riasztás indul – hangjelzés hallható és a piros LED fény villog. Ezzel egyidejűleg az impulzusok időtartama 3 s-ra lelassul.A riasztás kikapcsol, ha a kerítés ellenállása 600 Ohm fölé emelkedik, vagy 10 perc elteltével. Mindkét funkció független és különálló egymástól.
A csomag tartalma:

fencee energy DUO RF EDX80 generátor 
alap RF antenna
földelő kábel 150 cm (szem-szem)
csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
energia DUO akkumulátorkábel az akkumulátorhoz való csatlakoztatáshoz
kerítés figyelmeztető tábla
Használati utasítások

A tápkábel hossza 1 m.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról