Smart farm elektromos kerítés készlet - RF forrás 7 J vezérlővel - központi WiFi Gateway

Cikkszám: FE-8095
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 5815

193,822 Ft 152,616 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 193,822 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Ingyenes szállítás
Elektromos kerítések teljes készlete azonnali csatlakozási lehetőséggel a kerítésfelhőhöz és az elektromos kerítések távoli vezérléséhez, gyakorlatilag a világ bármely pontjáról, ahol van internet lefedettség.
A 3 J teljesítményű DUO RF PDX30 intelligens generátor legfeljebb 23 km hosszú kerítésekhez alkalmas. A készülék teljesítményét tekintve univerzális, használható kis és nagy állatok, például kutyák, lovak, pónik, birkák, szarvasmarhák, vagy az elektromos kerítés segítségével ingatlanok és földterületek védelmére is használható erdei állatok és kisebb kártevők, például róka, vidra vagy menyét ellen. A szettben található generátorhoz távirányító tartozik, mellyel akár 10 km távolságból is irányíthatod a készüléket.
A teljes készlet tartalmaz egy központi és vezérlő FENCE WiFi GATEWAY GW100-at. Ez lehetővé teszi az összes olyan eszköz vezérlését és vezérlését, amely a Fencee Cloud-hoz csatlakozik. Egy mobiltelefonon, táblagépen vagy számítógépen lévő alkalmazás segítségével vezérelheti az egyes eszközöket. Egy átjáróhoz akár 12 intelligens RF kerítés eszköz csatlakoztatható. Egyik okoseszközhöz sem kell SIM-kártya, és díjmentes. A fencee Cloud alkalmazás ingyenesen letölthető Android és iOS operációs rendszerre. A teljes smart farm rendszer egy nagyon hatékony elektromos kerítés felügyelet. A kerítésfelhő segítségével a világ bármely pontjáról vezérelheti a generátorokat, meghibásodás esetén pedig azonnal értesítést és e-mailt kap. Az intelligens generátorokkal és a fencee Cloud alkalmazással minimálisra csökkentheti az elektromos kerítések üzemeltetési költségeit. Többé nem kell körbejárnia a burkolatokat és keresnie a problémát. Olvassa el cikkünkben a kerítésfelhő okosfarm rendszer összes előnyét és funkcióját.
A rádiófrekvenciás eszközöket alap antennával szállítjuk, amely 10 kilométeres kommunikációs hatótávolsággal rendelkezik az eszközök között. Ha növelni kell a jelátvitel távolságát és minőségét, használja a külső antennák csatlakoztatásának lehetőségét. Ezzel akár 30 km-re is növelhető a vezérlési tartomány. A külső antenna opcióiról és azok telepítéséről cikkünkben olvashat bővebben.
A kombinált generátorokat a 230 V-os hálózatról vagy normál autóakkumulátorról adapterrel tudja táplálni, amelyet áramkimaradás esetén tartalék forrásként használhat. A központi Gateway 230 V-os hálózatról működik, és tartalék forrással van felszerelve. Áramkimaradás esetén akár 12 órán keresztül biztosít feszültséget.
A készüléket mobil vagy webes alkalmazással vezérelheti a világ bármely pontjáról, ahol van internet lefedettség. És ez a FENCE WiFi GATEWAY GW100 központi eszköznek köszönhető. További információ a fencee Cloud alkalmazásról.
A felhő RF generátoroktól és vezérlőmonitoroktól gyűjt adatokat. Egy központi átjáró segítségével egyszerűen, egy helyről, mobilalkalmazással vagy webes felületről állíthatja be és vezérelheti az egyes eszközöket. A Felhőn keresztül nemcsak vezérelheti a kerítésgenerátorokat, hanem ellenőrizheti is azokat értesítésekkel, amelyek azonnal megjelennek a telefonon vagy e-mailben.

Android alkalmazás letöltése a Google Playről
Alkalmazás Apple iOS-hez letölthető az App Store-ból

Ha nem biztos a készlet konkrét kiválasztásában, és tanácsra van szüksége a vásárlás előtt, ne habozzon kapcsolatba lépni műszaki osztályunkkal, ahol szívesen adunk tanácsot.
Csomag tartalma:

generátor kerítés teljesítmény DUO RF PDX30
központi vezérlőkészülék FENCE WiFi GATEWAY GW100

A teljesítmény DUO RF PDX30 generátor csomagja tartalmazza:

1x generátor kerítés teljesítmény DUO RF PDX30
1x generátor távirányító
1x CR2 3V elem
1x hálózati adapter kerítés DUO 14 V 1,5 m
1× földelő kábel 150 cm (lyuk-lyuk)
1x csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
1x akkumulátor kerítés DUO kábel 170 cm
1x kerítés figyelmeztető tábla
1× alap RF antenna
Használati utasítások

A készlettel együtt javasoljuk egy 200 mm-es DIN sín beszerzését a generátor egyszerű falra szereléséhez.
A FENCE WiFi GATEWAY GW100 csomag tartalmazza

1× alap RF antenna
1x hálózati adapter 14 VDC
1× tartalék akkumulátor forrás 9,6 V
2x csavar és tiplik a beszereléshez
Használati utasítások

A teljes készlet súlya: 2 kg

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról