BERLIN XL fából készült tyúkól, 1900 x 1130 x 650 mm

Cikkszám: KKurnik_Berlin_XL
Márka: AGROFORTEL
Hűségpontok: 2932

117,272 Ft 97,727 Ft 76,950 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 97,727 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

BERLIN XL fából készült tyúkól, 1900 x 1130 x 650 mm

AGROFORTEL tyúkól 5 tyúk tartására alkalmas, 1900 x 1130 x 650 mm méretű tyúkól, amely két ülőrúddal, két kültéri tojófészekkel és a könnyű tisztítás érdekében kihúzható horganyzott alomtálcával rendelkezik. A tyúkól fából készült, így stabil szerkezetet biztosít.A tyúkól méretei:
A teljes tyúkól és kifutó külső méretei 1900 x 1130 x 650 mm, amely akár 5 hagyományos tojótyúk számára is kényelmet biztosít.

A tyúkól kialakítása:
A tyúkól két ülőrúddal van felszerelve a tyúkok éjszakai pihenésére. A tyúkólhoz két külső, a tojásrakáshoz szükséges fedezék is tartozik. A tojásgyűjtés nagyon egyszerű, mivel csak a fészek tetejét kell felemelni. A fészek teteje egy fa rúddal biztosítható nyitott állapotban.

A tyúkól karbantartása és tisztítása:
A tyúkól könnyű tisztítása érdekében értékelni fogja a kihúzható horganyzott alomtálcát. Ez a kihúzható alomtálca teljesen egyszerűvé teszi az alomcserét.

Hozzáférés a tyúkólhoz:
A tyúkól három ajtóval van felszerelve. A nagyobb első ajtó a könnyű vízcserére, etetésre és a tyúkólba való könnyű bejutásra szolgál. A tyúkól oldalán egy kisebb tolóajtó található, hogy a tyúkok könnyen ki tudjanak lépni a kifutóból. A tolóajtóhoz egy fogantyú tartozik, így a kifutóba való belépés nélkül is kinyitható.
A kifutóba való bejutáshoz egy nagy, nyitható ajtó is rendelkezésre áll. Minden ajtó zárrendszerrel van ellátva a nagyobb biztonság érdekében.
A kültéri fém burkolatainkkal bővítheti a ketrec méretét.

Kiegészítő felszerelés:
A legtöbb AGROFORTEL tyúkólhoz vásárolhat kerekeket, hogy a tyúkólat a kertben kényelmesen mozgathatóvá tegye, és mozgatható tyúkólat hozzon létre. A kerekeket megtalálja weboldalunkon a kapcsolódó termékek között vagy a "kerekek" kulcsszóval.


Műszaki paraméterek:
Anyaga: lucfenyő
Két ülőrúd
Fiók székletürítéshez
Méretek:   1900 x 1130 x 650 mm
Könnyen összeszerelhető , két csomagba csomagolva
Súly: 32 kg

Javaslatunk:
A fából készült tyúkól kb. 32 kg súlyú. A tyúkól tetejét és a tojófészkeket a napfény elleni védelem érdekében aszfaltcsíkokkal borítjuk. A tyúkól nem szigetelt. Javasoljuk, hogy a tyúkólat egy fedett helyiség alatt helyezze el, hogy megvédje az esőtől, a hótól és a szélsőséges napsütéstől. A fából készült tyúkólat védő alapozóval javasolt kezelni. Mint minden fa esetében, a védőbevonatot a hosszabb élettartam érdekében meg kell újítani. A tyúkólban a levegő keringését egy elülső tolóablak biztosítja.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról