BERLIN fából készült tyúkól, 1710x660x1200mm

Cikkszám: Kurnik_Berlin
Márka: AGROFORTEL
Hűségpontok: 2645

99,681 Ft 88,169 Ft 69,424 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 88,169 Ft

Nincs raktáron

Ingyenes szállítás

BERLIN fából készült tyúkól, 1710x660x1200mm

4 tyúk tartására alkalmas, 1710 x 660 x 1200 mm méretű tyúkól az AGROFORTEL-től. Egy kifutóval ellátott tyúkól, amely egy ülőrúddal, két kültéri tojófészekkel és egy kihúzható horganyzott alomtálcával van felszerelve a könnyű tisztítás érdekében. A tyúkól fából készült.A tyúkól méretei:

A teljes tyúkól külső méretei, beleértve a kifutót is   1710 x 660 x 1200 mm   és így akár 4 klasszikus tyúk számára is kényelmet biztosít.


A tyúkól kialakítása:
A tyúkólban a tyúkok éjszakai pihenésére szolgáló ülőrúd található. A tyúkólhoz két külső fészkelőhely is tartozik a tojásrakáshoz. A tojásgyűjtés nagyon egyszerű, mivel csak a fészek tetejét kell felemelni. A fészek teteje egy fa rúddal rögzíthető nyitva.

A tyúkól karbantartása és tisztítása:
Biztosan értékelni fogja a tyúkól egyszerű tisztítását   a kihúzható alomtálcának köszönhetően .   Ennek a kihúzható alomdoboznak köszönhetően könnyedén cserélheti az ürüléket .

Hozzáférés a tyúkólhoz:
A tyúkól három ajtóval van felszerelve. A nagyobb első ajtó a könnyű vízcserére, etetésre és a tyúkólba való könnyű bejutásra szolgál. A tyúkól oldalán egy kisebb tolóajtó található, hogy a tyúkok könnyen ki tudjanak lépni a kifutóból. A tolóajtóhoz egy fogantyú tartozik, így a kifutóba való belépés nélkül is kinyitható.
A kifutóba való bejutáshoz egy nagy, nyitható ajtó is rendelkezésre áll. Minden ajtó zárrendszerrel van ellátva a nagyobb biztonság érdekében.
Kültéri fém karámjainkkal bővítheti a ketrec méretét.

Kiegészítő felszerelés:
Vásárolhat kerekeket a legtöbb AGROFORTEL csirkeólhoz, így kényelmesen mozoghat a kertben, és létrehozhat egy mobil tyúkólat . Kerekeket találhat weboldalunkon a kapcsolódó termékek között vagy a "kerekek" cikkszám alatt.

Műszaki paraméterek:
Anyaga: lucfenyő
Egy ülőrúd
Kihúzható alomtálca
Méretek:   1710x660x1200mm
Könnyen összeszerelhető , csomagolás egy csomagban
Súly: 29 kg

Javaslatunk:
A fából készült tyúkól kb. 29 kg súlyú. A tyúkól tetejét és a tojófészkeket a napfény elleni védelem érdekében aszfaltcsíkokkal borítjuk. A tyúkól nem szigetelt. Javasoljuk, hogy a tyúkólat az eső, a hó és a szélsőséges napsütés elleni védelem érdekében helyezzék egy fedett helyre. A fából készült tyúkólat védő alapozóval van bevonva. Mint minden fa esetében, a védőbevonatot a hosszabb élettartam érdekében meg kell újítani.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról