POLLY FARM EVOLUTION 3XL Tyúkól

Cikkszám: BR-0353
Hűségpontok: 9207

306,894 Ft 241,649 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 306,894 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

POLLY EVOLUTION 3XL Tyúkól

Tyúkól 12-15 tyúk tenyésztésére 130x110x110 cm méretekkel. Ez egy nagyon tágas tyúkól, amely négy ülőrúddal , három belső tojásrakó fészekkel és egy csuklós tetővel van felszerelve. A csirkeól kiváló minőségű HPL laminátumból készül, amely igazán erős, sima, könnyen karbantartható és nagyon ellenáll a különféle paraziták , különösen a tyúktetű támadásának.

A tyúkól méretei

A teljes tyúkól külső méretei 130x110x110 cm. A tyúkól belső méretei a tojófészkekkel együtt 105x85 cm , így a tyúkól akár 15 klasszikus tojótyúk számára nyújt kényelmet.

Tyúkól berendezés

A tyúkól négy ülőrúd van felszerelve a tyúkok éjszakai pihenésére . A tyúkólban három beltéri tojásrakó fészek is található, amelyekben a tyúkok elegendő helyet és nyugalmat kapnak a tojásrakáshoz. A tojások begyűjtése nagyon egyszerű lesz, mert az összegyűjtéshez csak a tojófészkek tetejét kell felemelni .

Csirketartó POLLY FARM EVOLUTION 3XL

A tyúkól karbantartása, tisztítása

Az egyedi anyagból készült tyúkól a rendszeres tisztításon kívül gyakorlatilag nem igényel karbantartást . A csuklós tetőnek köszönhetően azonban pillanatok alatt megtisztíthatja a tyúkólakat. Szükség esetén a tyúkól könnyen szétszedhető, és bármilyen tisztítószerrel mosható, tisztítható és fertőtleníthető. Tekintettel arra, hogy a tyúkól anyaga sima és nagyon könnyen tisztítható, ez a tyúkól nagyon jól ellenáll a különféle paraziták , atkák, különösen tyúktetű támadásának , amelyek gyakran megtalálhatók a közönséges fa tyúkólakban.

POLLY_EVOLUTION

A tyúkól anyagának jellemzői

A tyúkól többrétegű HPL laminált anyagból készült, melynek egyedi tulajdonságait imádni fogja. A rendkívül tartós HPL laminátumból készült tyúkólak rendkívüli terhelési és tartóssági követelményeket teljesítenek. Ez a speciális anyag kiváló hőállóságot biztosít nyáron és télen egyaránt. A természetesen szigetelt tyúkól így ellenáll a napnak, esőnek, hónak, jégnek és szélnek . A tyúkól nem szívja fel a szagokat vagy a nedvességet , így gyakorlatilag nem igényel karbantartást, leszámítva a rendszeres tisztítást, ami nagyon egyszerű. Ez a csirkeól körülbelül 64 kg, így nagyon strapabíró és stabil még nagyon erős szélben is. A tyúkól azonban a szabadalmaztatott zárrendszernek köszönhetően szerszám nélkül könnyen össze- és szétszerelhető , így nem okoz gondot szükség esetén mozgatni. A tyúkól vonzó dizájnnal és innovatív színvilággal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik bármely kertbe. A tyúkól jól szellőzik az optimális légáramlást biztosító réseknek köszönhetően. Maga az anyag nem rothadó , és kivételes szilárdságának köszönhetően biztosan olyan minőségi terméket vásárol, amely sok éven át örömet okoz.

A csomagolás méretei 135x110x10 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról