A NAGY RENDELÉS MENNYISÉG TEKINTETÉBEN A KISTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDŐJE 7-9 NAP. NAGYTERMÉKEK SZÁLLÍTÁSA (tyúkházak, kifutók stb.) 2-3 NAP.

Feedomatic adagoló lábal - 8 kg

Cikkszám: AF08F
Hűségpontok: 446

14,861 Ft 11,702 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 14,861 Ft

Raktáron lesz: 12.12.

A Feedomatic használatakor a takarmány csak akkor érhető el, ha a csirkék az állványon állnak. Az egerek, patkányok és madarak nem tudnak hozzáférni az élelmiszerhez, ezért nem tudják beszennyezni a gabonát. A Feedomatic megvédi a baromfit a veszélyes betegségektől. A lábas adagoló stabil, könnyen tisztítható és vízálló. 5, 8, 12 vagy 20 kg-os változatban kapható, így minden igényre van megfelelő megoldás.

Mitől egyedi a Feedomatic?

A hagyományos etetőkben az élelmiszer szabadon hozzáférhető. Azon állatokon kívül, amelyeknek az élelmiszert szánják, a kártevők érdeklődését is felkelti. A probléma megoldására évtizedekkel ezelőtt vezették be az első walk-in feedert. Gabonatál, amelyhez csak akkor lehet hozzáférni, ha a csirke az állványon áll.

Egy bevált koncepció végre tökéletesítve

A Hollandiában tervezett és gyártott Feedomatic a legmagasabb minőséget garantálja. Ezt a bevált koncepciót kiegészítettük néhány nagyon megbízható szerkezettel. A Feedomaticot horganyzott fémlemez alkatrészek és műanyag kombinációjából készítettük. A lemezek 1 mm vastagok, ami rendkívül stabilvá teszi a készüléket. A varratoknak vagy repedéseknek nincs esélyük, mert hipermodern kohászati gépeket használunk. Évekig tartó intenzív használat után a Feedomatic továbbra is ugyanolyan működőképes lesz, mint az első vásárláskor.

Maga az adagoló válaszfalakkal és túlfolyó éllel van felszerelve, amelyek jelentősen csökkentik a kiömlést. Egy másik hasznos előny; a műanyag használata sokkal csendesebbé teszi az adagolót, mint versenytársai. A műanyagon lévő fém kisebb zajt okoz, mint a fém a fémen. A lépcsőn nagy lyukak vannak, így az ürülék leesik. A hozzáférést szabályozó mechanizmus 250 grammtól 2 kg-ig (165 font) állítható. Így bármilyen fajú baromfi esetében beállítható a megfelelő küszöbsúly.

A walk-in feederek másik gyakran hallott előnye, hogy nagy mennyiségű élelmiszert tárolhatnak. A csirkék több napig is eltarthatnak pótlás nélkül.

Úgy tűnik, hogy a Feedomatic a tökéletes megoldás az állatbarátok számára világszerte, akik szívesebben etetik állataikat, nem pedig a kártevőket.

Térfogata: 8 kg
Típus: lábas
Anyaga: fémlemez + műanyag
Súly: 6 kg
Méretek: 45x28x26 cm

TIPP: Ahhoz, hogy a tyúkokat megtanítsuk az etetőbe, az első 10 napban meg kell támasztani egy téglával, hogy nyitva maradjon. Továbbá nem etetheti a tyúkokat más helyen. És látni fogja, hogy a lányok minden probléma nélkül megtanulják használni a lépcsős adagolót.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
16000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról