Elektromos kerítés generátor fencee energy DUO RF EDX120

Cikkszám: FE-2312
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 4361

145,362 Ft 114,458 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 145,362 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Ingyenes szállítás
A fencee energy DUO RF EDX80 elektromos kerítés nagy teljesítményű kombinált generátora kifejezetten akár 80 km hosszú, növényzettel terhelt kerítésekhez készült, ahol a maximális hatékonyság és megbízhatóság biztosítása szükséges.
Akár 8 J teljesítményével fűvel benőtt kerítésekben is elegendő feszültséget tud biztosítani. Egy integrált mikroprocesszor vezérli a teljes működést és garantálja a generátor optimális teljesítményét. A generátor minden típusú állat számára alkalmas, fiatal állatok, például borjak, csikók számára is alkalmas.
A generátort mobiltelefonról vagy webes felületről vezérelheti gyakorlatilag a világ bármely pontjáról, ahol van internet lefedettség.
Ehhez a FENCE WiFi GATEWAY GW100 telepítése és a fencee Cloud csatlakoztatása szükséges.
A generátor és az átjáró közötti kommunikáció alapvető hatótávolsága normál terepen és lakott területeken legfeljebb 10 km. Nehéz, például dombos terepen a hatótáv lerövidül, nyílt terepen hosszabb lehet. A generátor és az átjáró közötti jelátviteli hatótávolság növelésére külső antenna használható, és ezáltal a kommunikációs hatótáv akár 30 km-es távolságra is növelhető.

Sárga kapocs a szekrény tartósan csökkentett energiájú csatlakoztatásához. Ez a sárga bilincs olyan kifutókhoz való csatlakozásra szolgál, amelyekben a fiatalabb és kisebb állatok (csikók, borjak) mozognak, így csak gyengébb, hozzávetőleg fél impulzust kapnak. Külön is csatlakozik a nagyobb kerítések alsó vezetékére, ahol várhatóan átnő a növényzet, de ez a kimenet technológiailag veszteségek ellen van kezelve, nincs olyan feszültségelvezetés a talajba, mint normál csatlakozásnál, illetve a generátor teljesítménye nem csökken. A többi, a piros csatlakozóhoz csatlakoztatott vezeték külön és teljes feszültséggel kapja a tápellátást.
Zöld kapocs a földelés minőségének mérésére, mellyel könnyen kideríthető, hogy a meglévő földelés elegendő-e, vagy a helyzetből adódóan a földelés javításra szorul (földelő rúd hozzáadása, földelés víz, csatlakozás javítása). Az ellenőrző mérésekhez a mérőelektródát a generátor földelésétől 10 méterre kell felszerelni.

A generátor kimenetén található még egy fekete kapocs a földelőrúdhoz való csatlakozáshoz és egy piros csatlakozó a házhoz való csatlakozáshoz.
A vezérlőgombokkal ellátott, nagyméretű LCD-kijelző világos információt nyújt a házon található összes fontos értékről.
Az 5 J-nél nagyobb teljesítményű generátorok megfelelnek a szabványban előírt speciális követelményeknek. Ez késlelteti a teljesítmény növelését és ezáltal a biztonságot. A termék ezt homokóra szimbólummal megjelöli. A generátorok késleltetése 50 másodperc. Ez azt jelenti, hogy ha a kerítés meg van terhelve és a kerítés ellenállása 500 Ohm alá csökken (elnőtt fű, lehullott ág,...), akkor a generátor maximum 5 J energiát ad le, 50 másodpercig. Ha ezalatt nincs a kerítés ellenállásának növelése (az ok kiküszöbölése), a generátor fokozatosan növeli a kimenő energiát (pl. EDX150 modell 15J-ig). Egy másik funkció egy figyelmeztetés a burkolat hirtelen terhelése esetén. Ha a kerítés ellenállása egy impulzus alatt hirtelen leesik 1000 ohm feletti értékről 400 ohm alá (ledőlt ág, összegabalyodott állat vagy ember,...) hat impulzus után riasztás indul – hangjelzés hallható és a piros LED világít fény villog. Ezzel egyidejűleg az impulzusok időtartama 3 s-ra lelassul.A riasztás kikapcsol, ha a kerítés ellenállása 600 Ohm fölé emelkedik, vagy 10 perc elteltével. Mindkét funkció független és különálló egymástól.
A csomag részei:

fencee energy generátor DUO RF EDX80
alap RF antenna
földelő kábel 150 cm (szem-szem)
csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
akkumulátorkábel az akkumulátorhoz való csatlakoztatáshoz
kerítés figyelmeztető tábla
Használati utasítások

A tápkábel hossza 1 m.

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról