Elektromos kerítés készlet hálóval - védelem farkas, hiúz ellen - DUO RF forrás vezérlővel - háló 50 m

Cikkszám: FE-8092
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 5427

180,899 Ft 142,440 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 180,899 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Ingyenes szállítás
Elektromos kerítés vészkészlet juh- és kecsketenyésztők számára. Mindent tartalmaz, ami ahhoz szükséges, hogy megvédje legelőit és állatait a farkasok vagy hiúzok támadásával szemben.
Területünkön egy ideje egyre gyakrabban fordulnak elő olyan esetek, amikor egy éhes farkas megtámadja az állatállományt, leggyakrabban a birkát. Előzze meg az állatok sérülését, és védje meg állatait a farkasok támadásától a mobil elektromos hálózattal ellátott komplett készlettel. A hálóval bármilyen terepen könnyen szétválaszthatja állatait. Az elektromos mobilhálózat segítségével nagyon egyszerűen és gyorsan építhet ki hatékony védelmet a farkasok ellen. A komplett készlet különösen alkalmas juhok, kecskék és fiókáik számára. Vaddisznók és erdei állatok elleni védekezésre is használják.
A 14 darab, két tüskés rúddal ellátott elektromos háló megfelelő lehetőség a farkasok és az erdei állatok elleni küzdelemben. A fém rozsdamentes hegyeknek köszönhetően a felszerelés és az azt követő szétszerelés nagyon egyszerű. Az 50 méter hosszú és 90 cm magas háló ideális olyan állatok számára, mint a juhok és a kecskék.
A készlet tartalmaz egy kombinált RF Fencee Power DUO RF PDX50 generátort távirányítóval és 5 J teljesítménnyel. A generátor erősebb teljesítménye lehetővé teszi a használatot hosszabb kerítéseken, akár 40 km teljes beépítési hosszban. A kombinált generátorok egy adapterrel 230 V-os hálózatról táplálhatók normál 12 V-os akkumulátorral, ezt tartalék forrásként használhatja áramkimaradás esetén. Modern, kiváló minőségű és 100%-ban vízálló konstrukció, belül mikroprocesszoros technológiával, megbízható megoldást kínál elektromos kerítések építésekor a farkastámadások ellen. A farkasok elleni védekezés egyszerű és hatékony lesz ezzel a komplett elektromos kerítéskészlettel.
A generátor a fencee Cloud alkalmazás segítségével távolról vezérelhető mobiltelefonról vagy webes felületről.
Az RF generátor távirányítója 10 km távolságra használható normál terepen és lakott területen. Nehéz körülmények között, például dombos terepen, sűrű erdőben vagy lejtős terepen, az ellenőrzési tartomány lerövidül. A hatótávolság, éppen ellenkezőleg,nagyobb lehet nyílt térben. A távirányító hatótávolságának növelése érdekében javasoljuk egy külső antenna felszerelését, amely akár 30 km-re növeli a kommunikációs hatótávolságot.

Egy távirányítóval akár hat különböző kerítésű RF generátort is vezérelhet. Ezzel szemben egy generátort akár három különböző vezérlővel is vezérelhet.

Ha mobiltelefonról, táblagépről vagy PC-ről szeretné vezérelni az RF generátort, akkor szükséges a FENCE WiFi GATEWAY GW100 központi vezérlőkészülék telepítése, amely lehetővé teszi a generátor csatlakoztatását a Felhőhöz. Ez egy modern okosfarm komplett megoldását adja, melynek köszönhetően a berendezést távolról, a világ bármely pontjáról vezérelheti. Ingyenes RF technológia (rádiófrekvencia) gondoskodik a jelátvitelről. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy nincs szüksége SIM-kártyára, és nincs többletköltsége a készülék üzemeltetéséhez.
Az elektromos kerítéssel kapcsolatos probléma esetén nem kell sehova mennie. Csak nyomja meg a gombot a távirányítón, távolról kapcsolja ki a forrást, javítsa ki a hibát, majd kapcsolja be újra. A távirányítóval nem csak vezérelheti, hanem vezérelheti is a házat, kijelzőjén minden fontos információ azonnal megjelenik:

Feszültségesés a kerítésen – például elszakadt a vezeték, egy ág esett a vezetékekre, vagy magas fű van.
Jelvesztés - a generátor leválasztása, az antenna sérülése vagy egyéb okok miatt fordulhat elő.
Az akkumulátor feszültsége 12 V alá esik.

Csomag tartalma:

generátor kerítés teljesítmény DUO RF PDX50 távirányítóval
1× háló, magassága 90 cm, hossza 50 m, 14 rúd, narancssárga színű
1× köszörült rúd 75 cm (horganyzott)

A generátor csomag része:

1x figyelmeztető táblázat
1x generátor távirányító
1x hálózati adapter kerítés DUO 14 V 1,5 m
1× földelő kábel 150 cm (lyuk-lyuk)
1x csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
1× akkumulátor kerítés DUO kábel 1,7 m
1x használati útmutató

A farkasok elleni elektromos kerítés teljes készletével együtt egy 200 mm-es DIN-sín vásárlását javasoljuk a forrás egyszerű falra szereléséhez.
A teljes készlet súlya: 8,6 kg

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról