Elektromos kerítéskészlet smart farm - RF forrás 12 J - WiFi átjáró - INGYENES MX10 Monitor

Cikkszám: FE-8139
Márka: VNT electronics s.r.o.
Hűségpontok: 6784

226,128 Ft 178,054 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 226,128 Ft

Központi raktár (szállítás 3-5 nap)

Ingyenes szállítás
Intelligens elektromos kerítés készlet erős RF generátorral és központi eszközzel FENCE WiFi GATEWAY GW100. A központi egység lehetővé teszi az eszközök azonnali csatlakoztatását a kerítésfelhőhöz. Ennek köszönhetően lehetőség nyílik a kerítések távoli ellenőrzésére és vezérlésére mobiltelefonnal, tablettel vagy számítógéppel.
Elektromos kerítés generátor
A nagy teljesítményű kerítésenergiájú DUO RF EDX120 kombinált generátor 12 J teljesítményének köszönhetően akár 100 km beépítési hosszig terjedő hosszú kerítésekhez is alkalmas olyan helyekre, ahol a maximális teljesítményt és megbízhatóságot kell biztosítani. A generátor univerzálisan használható szinte minden állatfajtához, mint például ló, juh, szarvasmarha, sertés vagy kecske. Használható föld vagy növényvédelem esetén az erdei állatok pl. vaddisznók ellen is. Kölykök számára is alkalmas a csökkentett teljesítményű sárga bilincsnek köszönhetően. Ez csatlakoztatható az alsó kerítéshuzalsorhoz vagy egy második kerítéshez, amelyben kisebb állatok vagy fiatal állatok mozognak.
Központi és vezérlőegység
A FENCE WiFi GATEWAY GW100 központi vezérlőegység az intelligens elektromos kerítéskészlet része. A WiFi átjáró segítségével az Android és iOS ingyenes alkalmazáson keresztül csatlakoztathatod a készüléket a fencee Cloudhoz, és a párosított eszközöket bármikor és gyakorlatilag a világ bármely pontjáról vezérelheted. Akár 12 rádiófrekvenciás eszközt is vezérelhet 1 központi WiFi átjárón keresztül. A rendszer működtetéséhez nincs szükség regisztrációs díjra vagy SIM-kártyára. Nincsenek további költségek, így minimálisra csökkenti az intelligens elektromos kerítés üzemeltetési költségeit. A fencee Cloudon keresztül nem csak vezérelheti a generátorokat, hanem ellenőrizheti is azokat értesítésekkel, amelyek azonnal megjelennek a telefonon és e-mailben.

Android alkalmazás letöltése a Google Playről
Alkalmazás Apple iOS-hez letölthető az App Store-ból

A fencee smart farm rendszernek köszönhetően bármikor és bárhonnan maximális áttekintést kaphat elektromos kerítéséről. A készüléket távolról is kikapcsolhatja, vezérelheti és felügyelheti. Probléma esetén azonnali riasztást kap telefonon és e-mailben. Olvassa el cikkünkben az elektromos kerítések összes előnyeit és funkcióit a kerítésfelhő alkalmazással.
Monitoring készülék AJÁNDÉKBA
A készletben az MX10 vezérlő Monitor is várni fog. Az elektromos kerítéshez való csatlakoztatás után méri a feszültség értékét. A beállított érték alá történő csökkenés esetén értesítést küld a központi Gateway-nek, amely azonnal online riasztást indít a tokozat feszültségeséséről. A párosított Monitor MX10-et távolról vezérelheti egy mobilalkalmazás segítségével. Az Inspection Monitorok számos telepítési móddal rendelkeznek, ha többet szeretne tudni, olvassa el az Inspection Monitors különböző vezetékezéséről szóló cikket.
Alap és külső RF antenna
A kerítéssel ellátott intelligens rádiófrekvenciás eszközök alapantennával rendelkeznek, amely 10 km-es kommunikációs hatótávolságot tesz lehetővé. Abban az esetben, ha javítani kell a jel minőségén és az átviteli hatótávon, használja a külső antenna felszerelésének lehetőségét, aminek köszönhetően akár 30 km-re is növelheti a hatótávolságot. A külső antennák felszereléséről cikkünkben olvashat bővebben.
Kombinált tápegység
A kerítés kombinált rádiófrekvenciás generátorait egy 230 V-os hálózatról vagy egy normál autó akkumulátorról táplálhatja. Ez tartalék forrásként is használható meghibásodás vagy áramszünet esetén. A FENCE WiFi GATEWAY GW100 központi egység alapkivitelben 230 V-os hálózati adapterrel működik, áramkimaradás esetén akár 12 órán át feszültséget biztosító tartalék forrással van ellátva.
Ha tanácsra van szüksége a megfelelő forrás vagy egyéb tartozékok kiválasztásában, forduljon bizalommal műszaki osztályunkhoz, szívesen segítünk.
Csomag tartalma:

generátor kerítés energia DUO RF EDX120
központi vezérlőkészülék FENCE WiFi GATEWAY GW100
+ INGYENES - Monitor MX10 felügyeleti eszköz

Az energia DUO RF EDX120 generátorcsomag része:

1x kerítésenergiás DUO RF EDX120 generátor
1× hálózati adapter 14 V / 2 A
1× alap RF antenna
1× földelő kábel 150 cm (lyuk-lyuk)
1x csatlakozó kábel 100 cm (szem-szív)
1x akkumulátorkábel az energia DUO RF akkumulátorhoz történő csatlakoztatásához
1x kerítés figyelmeztető tábla
Használati utasítások

A készlettel együtt javasoljuk egy 200 mm-es DIN sín beszerzését a generátor egyszerű falra szereléséhez.
A FENCE WiFi GATEWAY GW100 csomag tartalmazza:

1× alap RF antenna
1x hálózati adapter 14 VDC
1× tartalék akkumulátor forrás 9,6 V
2x csavar és tiplik a beszereléshez
Használati utasítások

Az MX10 monitor csomag része:

1× alap RF antenna
2x C LR14 típusú elem
1x csatlakozó kábel 100 cm
1× 150 cm-es földelőkábel földelőcsappal
2 x lehúzható heveder a monitor egyszerű rögzítéséhez
1× mágnes zsinórral a nyakba akasztáshoz
Használati utasítások

A teljes készlet súlya: 3,9 kg

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról