AGROFORTEL B30 ultrahangos riasztó - állítható frekvencia

Cikkszám: AN-B030
Márka: AGROFORTEL, s.r.o.
Hűségpontok: 266

12,099 Ft 8,868 Ft 6,983 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 8,868 Ft

Nincs raktáron

AGROFORTEL B30 ultrahangos riasztó - állítható frekvencia

Ultrahangos riasztó nyestek, rágcsálók, kutyák, macskák, rókák és denevérek elriasztására, ember számára biztonságos. Beltéri és kültéri használatra, strapabíró vízálló burkolattal felszerelve , amely a talajba rögzíthető vagy a falra akasztható. Repeller 110°-os dőlésszöggel , lebegő frekvenciával és 1500 m 2 -ig terjedő hatótávolsággal , 3xAA elemmel működik, napelemről tölthető. Az akkumulátorok a mellékelt USB-kábellel is újratölthetők.
A nyest madárijesztő membrán hangszórót használ.
Ez egy nagyon hatékony érzékelőrendszer kombinációja, amely erős ultrahanghullámokat és éles fényt vált ki a stroboszkóp elvén, amikor mozgást észlel az érzékelő hatótávolságán belül.

Akit a riasztó taszít
A beállított frekvenciától függően a riasztó megbízhatóan taszítja:

 • 13,5 kHz - 17,5 kHz - nyestek, egerek, patkányok, cickányok
 • 15,5 kHz - 19,5 kHz - nagytestű kutyák, rókák
 • 19,5 kHz - 23,5 kHz - kistestű kutyák, macskák, madarak, denevérek

DRAGON ULTRASONIC

A madárijesztő felhasználási területei
A riasztó használata a lakások , családi házak belső tereinek védelmének teljesen elterjedt módja , garázsokba, padlásokba, nyaralókba, pincékbe , autókba , valamint ipari csarnokokba, raktárakba, műhelyekbe, éttermekbe, szupermarketekbe stb. A tartós vízálló toknak köszönhetően ellenáll a mechanikai sérüléseknek, napfénynek, esőnek, fagynak és szélnek is. kültéri használatra alkalmas . Ideális az épületek körüli helyekre való behatolás ellen - kertek, gyümölcsösök, udvarok, parkolók stb.

Telepítés
A riasztót könnyen, gyorsan és biztonságosan bedughatja a talajba. Alternatív megoldásként a falra is akaszthatja.Tápellátás módja

A készülék 3xAA újratölthető elemmel működik , melyeket a csomag tartalmaz. A tetején egy napelem található, amely folyamatosan tölti a készüléket a naptól. Alternatív megoldásként használhatja a mellékelt USB-kábelt, és azon keresztül töltheti a készüléket.

Hogyan működik a madárijesztő
A készülék ultrahangos jeleket generál , amelyek kellemetlenek a nyestek és rágcsálók számára, így rövid időn belül elhagyják a védett területeket. A készülék változó frekvenciájú hangokat ad ki a teljesen hallhatatlantól a könnyűtől a csikorgó hangig. Ez az automatikus frekvenciaváltás biztosítja, hogy a kártevő ne szokjon hozzá a hanghoz és ne térjen vissza . Az ultrahang jel nagyon jól visszaverődik a szilárd felületekről, és így növeli a hatótávolságát. Ez a membrán hangszóróval felszerelt, a fém hangszórónál többszörösen erősebb riasztó hatótávolsága beltéren akár 1500 m 2 , kültéren pedig 110°-os tartományban akár 20 m.
Ez egy nagyon hatékony érzékelőrendszer kombinációja, amely az érzékelő hatótávolságán belüli mozgást érzékelve erős ultrahanghullámokat és éles fényt vált ki a stroboszkóp elven.


Biztonság
Az AGROFORTEL repellensek ultrahangos jeleket bocsátanak ki, amelyek teljesen biztonságosak az emberi fül számára. A mérgek vagy más vegyszerek használatától eltérően a madárijesztő használata ártalmatlan az emberre. Kivételt képeznek a tenyészegerek, hörcsögök vagy tengerimalacok, akiknek az ultrahang jele kellemetlen lehet, és nem célszerű ezeket az állatokat a kezelt területen tartani.

Technikai paraméterek:

 • akkumulátor 3x AA NiMh 1,2V / 800 mA (a csomag tartalmazza)
 • napelem 6V / 8 mA
 • érzékelési érzékenység beállítási lehetőség: 13,5 – 23,5 kHz
 • érzékelési szög: 110° vízszintesen
 • hangszint: 80 dB
 • lefedettség: IPX4, vízálló
 • szín: zöld
 • méretek: 130 x 90 x 47 mm
 • tüske méretei: 140 x 30 x 10 mm
 • Csomagolás: 1db doboz

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról