CHICKEN GUARD STANDARD Vezérlőegység az automata tyúkól ajtóhoz

Cikkszám: BR-0363
Hűségpontok: 2035

67,827 Ft 53,407 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 67,827 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

CHICKEN GUARD STANDARD vezérlőegység az automata tyúkól ajtóhoz

Vezérlőegység az automatikus tyúkól ajtó nyitásához és zárásához időzítővel. Ez egy teljeskörű automata ajtómozgás-szabályozó rendszer 1 kg-ig (az ajtó nem tartozék). A jól látható LCD kijelző és az automatikus ajtókalibrálás biztosítja a készülék intuitív működését. -10°C-ig használható.

Hogyan működik az automatikus tyúkólnyitás

Az automatikus tyúkól-nyitó egy olyan elektronikus berendezés, amely egy motor segítségével rendszeresen kinyitja a tyúkól ajtaját reggel, és este biztonságosan bezárja azt. Ennek az automatizált rendszernek köszönhetően nem kell többé korán reggel felkelnie, és minden időjárási körülmények között kimennie, hogy kinyissa az ólat. Ugyanakkor nem kell aggódnia amiatt, hogy tyúkjait éjszaka megtámadja egy róka vagy más ragadozó, mivel a készülék mindig időben és biztonságosan bezárja az ólat. Az automatikus tyúkólnyitás tehát kényelmet, nyugalmat és a tyúkok védelmét is biztosítja.

A Chicken Guard Standard a következő funkciókat kínálja:

  • Programozható időzítő - pontosan beállíthatja, hogy a tyúkól ajtaja mikor nyíljon és záródjon.
  • Kézi működtetés - az ajtót bármikor kinyithatja vagy bezárhatja egy gombnyomással.
  • Automatikus ajtóleállító funkció - az ajtó speciális védelmi funkcióval van ellátva, amely reagál arra a helyzetre, ha bármilyen állat az ajtó alatt van, miközben az ajtó záródik. A motor automatikusan leáll, amint az ajtó útjában áll. Ez az egyedülálló rendszer abszolút biztonságot nyújt, és lehetetlen, hogy a baromfit bármilyen módon megsértse az ajtó.


Műszaki tervezés

Chicken Guard Standard olyan motorral van felszerelve, amely akár 1 kg súlyú ajtókat is képes felemelni. A készülék érintésmentes ajtóhelyzet-érzékelőt is tartalmaz. Az elektronika műanyag tokba van zárva, amely védelmet biztosít szélsőséges időjárási körülmények között akár -10°C hőmérsékletig. A beállításokkal kapcsolatos minden szükséges információ jól láthatóan megjelenik a kétsoros LCD kijelzőn. A kijelző élettartamának növelése érdekében az LCD-kijelző egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után "alvó üzemmódba" kapcsol. A készülék újbóli "felébresztéséhez" nyomja meg a MENU gombot. Az extra nagy gombok a programok beállítására szolgálnak, hogy azok kesztyűben is kezelhetők legyenek.
Chicken Guard jednotka

Tápellátás módja

A készülék 4xAA ceruzaelemmel működik, melyeket a csomag tartalmaz. Az akkumulátor lemerülésére figyelmeztető lámpa és akár 100 méter távolságból is látható figyelmeztető lámpa időben figyelmeztet. Ezeknek az elemeknek az élettartama körülbelül 6 hónap. Az akkumulátorok cseréje után az élettartamot a vásárolt akkumulátorok minősége határozza meg.

Az elemek eltávolítása után USB vagy DC 6/12V-os tápegységet használhat közvetlenül a hálózatról (USB vagy DC tápkábel nem tartozék!).Telepítés

A csirkeól automatikus nyitását úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a felszerelése és beállítása. Egyszerűen rögzítse az automatikus tyúkólnyitót a tyúkól külső oldalára a mellékelt tartozékok segítségével, és rögzítse a kábelt a tyúkól ajtajához. Ezután már csak be kell állítania a készüléket az igényeinek megfelelően, és már fel is teheti a lábát. A pontos telepítési és beállítási utasításokat tekintse meg alább.Videós útmutató az összeszereléshez:

 

A csomagolás méretei 12x8x21 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról