POLLY DUPLEX 4XL Tyúkól

Cikkszám: BR-0346
Hűségpontok: 16476

549,191 Ft 432,434 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 549,191 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

POLLY DUPLEX 4XL Tyúkól

Tyúkól 15-20 tyúk tenyésztésére 195x120x142 cm méretekkel. Ez egy nagyon praktikus emeletes tyúkól, amely négy ülőrúddal és négy külső tojásrakó fészekkel van felszerelve. A csirkeól kiváló minőségű HPL laminátumból készül, amely igazán erős, sima, könnyen karbantartható és nagyon jól ellenáll a különféle paraziták , különösen a tyúktetű támadásának.

A tyúkól méretei

A teljes tyúkól külső méretei a lábakkal együtt 195x120x142 cm . Belül a tyúkól nagyon tágas , így akár 20 klasszikus tojótyúk számára is kényelmet biztosít. A tyúkól belső méretei 118x110x95 cm.

Tyúkól berendezés

A tyúkól négy ülőrúddal van felszerelve a tyúkok éjszakai pihenésére . A tyúkól négy külső tojásrakó fészket is tartalmaz, amelyekben a tyúkoknak elegendő hely és nyugalom lesz a tojásrakáshoz. A tojások begyűjtése nagyon egyszerű lesz, mert az összegyűjtéshez csak a tojófészkek tetejét kell felemelni . Köszönhetően annak, hogy a tyúkól a talajtól 50 cm-es lábakra van emelkedve, napközben is védelmet nyújt a tyúkok számára a napsütéssel és az esővel szemben . Ez a tyúkól alatti hely ideális itatók és etetők elhelyezésére. A tyúkok napközben egy létrán keresztül kényelmesen hozzáférhetnek az ólhoz. 

Tyúkház POLLY DUPLEX tyúkok számára

A tyúkól karbantartása, tisztítása

Az egyedi anyagból készült tyúkól a rendszeres tisztításon kívül gyakorlatilag nem igényel karbantartást . A tyúkól hátulján található ajtónak köszönhetően azonban pillanatok alatt megtisztíthatja a tyúkólat. Szükség esetén a tyúkól könnyen szétszedhető, és bármilyen tisztítószerrel mosható, tisztítható és fertőtleníthető. Tekintettel arra, hogy a csirkeól anyaga sima és nagyon könnyen tisztítható, ez a tyúkól nagyon jól ellenáll a különféle paraziták , atkák, különösen tyúktetű támadásának , amelyek gyakran megtalálhatók a közönséges fa tyúkólakban.

POLLY_DUPLEX_4XL

A tyúkól anyagának jellemzői

A tyúkól többrétegű HPL laminált anyagból készült, melynek egyedi tulajdonságait imádni fogja. A rendkívül tartós HPL laminátumból készült tyúkólak rendkívüli terhelési és tartóssági követelményeket teljesítenek. Ez a speciális anyag kiváló hőállóságot biztosít nyáron és télen egyaránt. A természetesen szigetelt tyúkól így ellenáll a napnak, esőnek, hónak, jégnek és szélnek . A tyúkól nem szívja fel a szagokat vagy a nedvességet , így gyakorlatilag nem igényel karbantartást, leszámítva a rendszeres tisztítást, ami nagyon egyszerű. Ez a tyúkól körülbelül 98 kg súlyú, így nagyon strapabíró és stabil még nagyon erős szélben is. A tyúkól azonban a szabadalmaztatott zárrendszernek köszönhetően szerszám nélkül könnyen össze- és szétszerelhető , így nem okoz gondot szükség esetén mozgatni. A tyúkól vonzó dizájnnal és innovatív színvilággal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik bármely kertbe. A tyúkól jól szellőzik az optimális légáramlást biztosító réseknek köszönhetően. Maga az anyag nem rothadó , és kivételes szilárdságának köszönhetően biztosan olyan minőségi terméket vásárol, amely sok éven át örömet okoz.

A csomagolás méretei 135x110x80 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról