POLLY FARM 2XL Tyúkól

Cikkszám: BR-0352
Hűségpontok: 7995

266,511 Ft 209,851 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 266,511 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

POLLY FARM 2XL Tyúkól

Tyúkól 6-8 tyúk tenyésztésére 120x100x100 cm méretekkel. Ez egy nagyon kényelmes tyúkól, amely két ülőrúddal , három belső tojásrakó fészekkel és egy csuklós tetővel van felszerelve. A csirkeól kiváló minőségű HPL laminált anyagból készül, amely igazán erős, sima, könnyen karbantartható és nagyon ellenáll a különféle paraziták , különösen a tyúktetű támadásának.

A tyúkól méretei

A teljes tyúkól külső méretei 120x100x100 cm. A tyúkól belső méretei a tojófészkekkel együtt 105x85 cm , így a tyúkól akár 8 klasszikus tyúk számára is kényelmet biztosít.

Tyúkól berendezés

A tyúkól két ülőrúddal van felszerelve a tyúkok éjszakai pihenésére . A tyúkólban három beltéri tojásrakó fészek is található, amelyekben a tyúkok elegendő helyet és nyugalmat kapnak a tojásrakáshoz. A tojások begyűjtése ugyanakkor nagyon egyszerű lesz, mert az összegyűjtéshez csak a tetőt kell felemelni . 

Csirkefogó POLLY FARM 2XL

A tyúkól karbantartása, tisztítása

Az egyedi anyagból készült csirkeól a rendszeres tisztításon kívül gyakorlatilag nem igényel karbantartást . A csuklós tetőnek köszönhetően azonban pillanatok alatt megtisztíthatja a tyúkólakat. Szükség esetén a tyúkól könnyen szétszedhető, és bármilyen tisztítószerrel mosható, tisztítható és fertőtleníthető. Tekintettel arra, hogy a csirkeól anyaga sima és nagyon könnyen tisztítható, ez a tyúkól nagyon jól ellenáll a különféle paraziták , atkák, különösen a tyúktetű támadásának , amelyek gyakran megtalálhatók a közönséges fa tyúkólakban.

A tyúkól anyagának jellemzői

A tyúkól többrétegű HPL laminált anyagból készült, melynek egyedi tulajdonságait imádni fogja. A rendkívül tartós HPL laminátumból készült tyúkólak rendkívüli terhelési és tartóssági követelményeket teljesítenek. Ez a speciális anyag kiváló hőállóságot biztosít nyáron és télen egyaránt. A természetesen szigetelt tyúkól így ellenáll a napnak, esőnek, hónak, jégnek és szélnek . A tyúkól nem szívja fel a szagokat vagy a nedvességet , így gyakorlatilag nem igényel karbantartást, leszámítva a rendszeres tisztítást, ami nagyon egyszerű. Ez a csirkeól körülbelül 50 kg súlyú, így nagyon strapabíró és stabil még nagyon erős szélben is. A tyúkól azonban a szabadalmaztatott zárrendszernek köszönhetően szerszám nélkül könnyen össze- és szétszedhető , így nem okoz gondot szükség esetén a mozgatása sem. A tyúkól vonzó dizájnnal és innovatív színvilággal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik bármely kertbe. A tyúkól jól szellőzik az optimális légáramlást biztosító réseknek köszönhetően. Maga az anyag nem rothadó , és kivételes szilárdságának köszönhetően biztosan olyan minőségi terméket vásárol, amely sok éven át szolgálja Önt.

A csomagolás méretei 100x120x8 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról