Brinsea Chick Safe Advance automata ajtó

Cikkszám: CS020
Márka: Brinsea
Hűségpontok: 1740

57,990 Ft 45,661 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 57,990 Ft

Raktáron

Brinsea Chick Safe Advance automata ajtó

BRINSEA CHICK SAFE ADVANCE - a csirkeól ajtók nyitásának és zárásának csúcsrendszere maximum 4 kg-ig az egyik legjobb tenyésztermék-gyártótól - a BRINSEA cégtől.
Az automata ajtó fényérzékelővel , programozható időzítővel , önkalibrációs funkcióval , elem állapotjelzővel és 4 db AA elemmel ellátott tápellátással rendelkezik.

Ideális különböző méretű ajtókhoz, 300 g-tól 4 kg-ig , beszerelése egyszerű a csomagban található két csavarral. Csak rögzítse a modult a csirkeólhoz , kösse meg az ajtót egy kötéllel , és a modul automatikusan alkalmazkodik a csirkeólhoz.

Állítható időzítővel és fényérzékelővel. Ez az érzékelő csak a fokozatos fényváltozásokra reagál , így megakadályozza , hogy az ajtó akaratlanul kinyíljon vihar vagy autók lámpáinak felvillanásakor . A szabadalmaztatott nyitómechanizmus mechanikus kioldók nélkül biztosítja a hosszú távú tartósságot és megbízhatóságot. Az alacsony fogyasztásnak köszönhetően az akkumulátor körülbelül egy évig bírja, az LCD kijelzőn található praktikus akkumulátor állapotjelzővel pedig tudni fogja, mikor kell cserélni.

A termék főbb jellemzői:

  • Időzítő : Lehetővé teszi, hogy meghatározott időpontokat állítson be az ajtó nyitására és zárására.
  • Fényérzékelő : Ez a funkció biztosítja, hogy a kabinajtó reagáljon a nappali fény változásaira, míg az érzékelő ellenáll a fényviszonyok hirtelen változásainak, például villámlásnak vagy az elhaladó járművek lámpáinak.
  • Kézi vezérlés : A kézi vezérlőgombbal azonnal kinyithatja vagy bezárhatja az ajtót.
  • Automatikus leállítás biztonsági funkció : Abban az esetben, ha valami megakadályozza az ajtó becsukódását, például egy állat, a motor azonnal leáll, megvédve az állatokat a sérülésektől.
  • "Hétvége" mód : Állítson be különböző ajtónyitási és zárási időpontokat hétvégén.
  • Rugalmas beállítások kombinációja : Különböző funkciók kombinálhatók, például fényérzékelővel reggel kinyitják az ajtót, este pedig becsukják a beállított idő szerint.
  • -20°C és +50°C közötti hőmérsékleten tesztelve
  • A készülék vízálló és UV-álló anyagból készült


Tápegység:
Az áramellátást 4 db AA elem biztosítja , melyeket a csomag tartalmaz. Az akkumulátor 12 hónapig tudja gond nélkül ellátni a készüléket. Javasoljuk, hogy mindig tél előtt cserélje ki az elemeket, erős fagyok esetén. Könnyedén nyomon követheti az akkumulátor aktuális állapotát a készülék kijelzőjén vagy az állapotjelző LED villogásával.Automata ajtók beszerelése és használata:
Szerelje fel az ajtót a csirkeólra a csomagban található csavarok segítségével. A készülék minden 300 g-tól 4 kg-ig terjedő ajtót gond nélkül kezel . Ezután csak kösse be az ajtót nyitott helyzetbe, és a készülék kalibrálja magát. Ügyfélszolgálati kollégáink készséggel adnak további tájékoztatást az összeszereléssel kapcsolatban, vagy megtalálja az áttekinthető útmutatóban.


A márkáról és a gyártóról, 3 év termékgarancia:
A BRINSEA márka Nagy-Britanniából származik, és 1976 óta gyárt keltető- és tenyészbaromfi termékeket. A BRINSEA minden terméke páratlan minőségéről ismert. Minden termék az Egyesült Királyságban készül. Örülünk, hogy az AGROFORTEL, s.r.o. cégünk a BRINSEA család tagja lehet, és egyes országokban kizárólagos képviselőként az automata ajtókon kívül más termékeket is kínálunk Önnek. Mivel a BRINSEA erősen hisz a termékeiben, Ön jogosult a meghosszabbított 3 éves garanciára, miután regisztrálta termékét a www.brinsea.co.uk oldalon.Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Kapcsolodó termék(ek)

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról