JOSTechnik HK-Bat 23x34 R automatikus tyúkólajtó készlet vezérlőegységgel

Cikkszám: BR-0371
Márka: JOSTechnik
Hűségpontok: 2277

75,904 Ft 59,767 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 75,904 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

JOSTechnik HK-Bat 23x34 R automatikus tyúkólajtó vezérlőegységgel

Automatikus tyúkól ajtó nyitó és záró 23x34 cm-es kerettel és biztonsági ajtóval. Ez egy teljesen automatikus ajtómozgás vezérlő rendszer fényérzékelővel, időzítővel és vészhelyzeti ajtónyitási funkcióval. Az integrált LCD kijelző biztosítja az időzítés egyszerű beállítását és szükség esetén megváltoztatását. -30°C hőmérsékletig használható.

Hogyan működik az automatikus tyúkólajtó-vezérlő?

Az automatikus csirkeól nyitó és záró egy olyan elektronikus eszköz, amely motor segítségével reggelente rendszeresen kinyitja a csirkeól ajtaját, majd este biztonságosan újra bezárja. Ennek az automatizált rendszernek köszönhetően többé nem kell korán reggel felkelnie, és minden időben kimennie a csirkeól kinyitásához. Ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy tyúkját éjszaka megtámadja egy róka vagy más ragadozó, ha elfelejti becsukni a tyúkól ajtaját. Az automatikus csirkeól nyitó és záró ezért kényelmet, nyugalmat és védelmet biztosít a tyúkok számára.

A JOSTechnik HK-Bat számos praktikus funkciót kínál:

  • Programozható időzítő - pontosan beállíthatja, hogy a csirkeól ajtaja mikor nyíljon és csukódjon.
  • Fényérzékelő - a csirkeól ajtaja a nappali fénytől függően nyílik és záródik. A fényérzékelő érzékenységét a beállításokban kezelheti. Ha az automatikus csirkeól nyitót a csirkeól belsejében, vagy nagyon sötét helyen tervezi elhelyezni, lehetőség van külső fényérzékelő csatlakoztatására a vezérlőegységre, amelyet egy alkalmasabb helyre tehet.
  • Kézi vezérlés funkció - az ajtót bármikor kinyithatja vagy becsukhatja egy gomb megnyomásával.
  • Automatikus ajtóleállító funkció - az ajtó speciális védelmi funkcióval felszerelt, amely reagál ha az ajtó zárása közben állat halad át rajta. Amint bármi akadályozza az ajtót, a motor automatikusan leáll. A zárás ilyen módon többször megismétlődik, amíg semmi nem akadályozza az ajtó bezárását. Ez az egyedülálló rendszer abszolút biztonságot garantál, és lehetetlen, hogy a baromfi bármilyen módon sérülést okozzon az ajtóban.
  •  

 

A biztonsági ajtó méretei

A teljes keret mérete 26x57 cm. Az egyedi ajtó mérete 23x34cm. Méreteit tekintve ez az ajtó ideális tyúkok vagy kisebb kacsák számára.

rozmery HK-BAT-FH


Műszaki tervezés

A JOSTechnik HK-Bat 23x34 D egy praktikus automata tyúkól nyitó és záró ajtókészlet. A készülék nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely akár 2 kg súlyú ajtót is képes felemelni. A készülék tartós tokkal ellátott, így védelmet nyújt az időjárási körülmények ellen. A beállításokkal kapcsolatos összes szükséges információ jól látható az LCD kijelzőn. A kijelző élettartamának növelése érdekében az LCD-kijelző egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után "alvó üzemmódba" kapcsol. A készülék újbóli "felébresztéséhez" nyomja meg bármelyik gombot.

Tápellátási módszer

A készüléket 4xAA elemmel vagy közvetlenül a hálózatról egy 6 V-os adapterrel lehet táplálni. A csomag az elemeket és az adaptert tartalmazza. Ezeknek az elemeknek az élettartama legfeljebb 1 év. A kijelzőn közvetlenül a képernyőn megjelenik egy kijelző, amely megkönnyíti az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzését. Az elem élettartamát az elem minősége határozza meg. Ne használjon 9V-os elemeket, ezek károsíthatják a készüléket!

Napajeni JOSTechnik

Telepítés

Az automatikus ajtóvezérlőt úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a felszerelése és beállítása. Egyszerűen rögzítse az automatikus tyúkól ajtó vezérlőt a mellékelt tartozékok segítségével a tyúkól külső oldalára, csatlakoztassa a kábelt az ajtóhoz, állítsa be az időzítőt vagy a fényérzékelőt, és máris felteheti a lábakat. Tekintse meg alább a pontos telepítési és beállítási utasításokat.


Gyakorlati minta

FOTO-JOSTECHNIK-R
Videós útmutató az összeszereléshez:

 

A csomagolás méretei 28x59x8 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról