JOSTechnik HK-Bat 34x55 R Automata tyúkólajtó-készlet

Cikkszám: BR-0372
Márka: JOSTechnik
Hűségpontok: 2907

96,903 Ft 76,302 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 96,903 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

JOSTechnik HK-Bat 34x55 R A tyúkól teljeskörű automatikus nyitása és zárása

Az automata tyúkólajtó-készlet kerettel és biztonsági ajtóval, 34x55 cm-es méretekkel egy komplett automatikus ajtómozgás-vezérlő rendszer fényérzékelővelidőzítővel és vészajtónyitó funkcióval. A beépített LCD kijelző biztosítja az időzítés egyszerű beállítását és szükség esetén megváltoztatását. -30°C hőmérsékletig használható.

Hogyan működik az automatikus tyúkólajtó

Az automata tyúkólajtó nyitó és záró egy olyan elektronikus eszköz, amely motor segítségével reggelente rendszeresen kinyitja a csirkeól ajtaját, majd este biztonságosan újra bezárja. Ennek az automatizált rendszernek köszönhetően többé nem kell korán reggel felkelnie, és bármilyen időben kimennie a csirkeól kinyitásához. Ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy baromfijait éjszaka megtámadja egy róka vagy más ragadozó, ha elfelejti becsukni az ajtaját. A csirkeól automatikus nyitása ezért kényelmet, nyugalmat és védelmet biztosít a tyúkok számára.

A JOSTechnik HK-Bat számos praktikus funkciót kínál:

    • Programozható időzítő - pontosan beállíthatja, hogy a csirkeól ajtaja mikor nyíljon és csukódjon.
    • Fényérzékelő - a csirkeól ajtaja a nappali fénytől függően nyílik és záródik. A fényérzékelő érzékenységét a beállításokban állíthatja be. Ha a csirkeól automatikus nyitását a csirkeól belsejében, vagy nagyon sötét helyen tervezi elhelyezni, lehetőség van külső fényérzékelő csatlakoztatására az egységre, amelyet egy alkalmasabb helyre vihet.
    • Kézi vezérlés funkció - az ajtót bármikor kinyithatja vagy becsukhatja egy gomb megnyomásával.
    • Automatikus ajtóleállító funkció - az ajtó speciális védelmi funkcióval van felszerelve, amely reagál arra a helyzetre, ha az ajtó zárása közben állat van alatta. Amint bármi akadályozza az ajtót, a motor automatikusan leáll. A zárás ilyen módon többször megismétlődik, amíg semmi nem akadályozza az ajtó bezárását. Ez az egyedülálló rendszer abszolút biztonságot garantál, és lehetetlen, hogy a baromfi bármilyen módon megsértse az ajtót.

 

Biztonsági ajtó méretei

A teljes keret mérete 37x84 cm. A különálló ajtó mérete 34x55cm. Méreteit tekintve ez az ajtó ideális kacsák vagy libák számára.

rozmery HK-BAT-FGMűszaki tervezés

A JOSTechnik HK-Bat 34x55 D egy praktikus és tartós automata tyúkólajtó-készlet. Ez a készülék nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely akár 2 kg súlyú ajtókat is képes felemelni. A készülék tartós tokkal ellátott, így védelmet nyújt minden időjárási körülmények között. A beállításokkal kapcsolatos összes szükséges információ jól látható az LCD kijelzőn. A kijelző élettartamának növelése érdekében az LCD-kijelző egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után "alvó üzemmódba" kapcsol. A készülék újbóli "felébresztéséhez" nyomja meg bármelyik gombot.

Tápellátási módszer

A készüléket 4xAA elemmel vagy közvetlenül a hálózatról egy 6 V-os adapterrel lehet táplálni. Az akkumulátort és az adaptert tartalmazza. Ezeknek az elemeknek az élettartama legfeljebb 2 év.  Közvetlenül a képernyőn megjelenik egy állapotjelző, amely megkönnyíti az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzését. A csere után az élettartamot az elem minősége határozza meg. Ne használjon 9V-os elemeket, ezek károsíthatják a készüléket!

Napajeni JOSTechnik


Telepítés

Az automata tyúkólajtó-készletet úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a felszerelése és beállítása. Az ajtóval és a csirkeól automatikus nyitására és zárására szolgáló egységgel felszerelt teljes keretet egyszerűen rögzítse a csirkeólhoz a mellékelt négy csavar segítségével, és már kész is. (Beszerelés előtt távolítsa el hátulról a szállítási zárat!!). Ezután csak be kell állítania az időzítőt vagy a fényérzékelőt, és már fel is teheti a lábait. A pontos telepítési és beállítási utasításokat tekintse alább.Videós útmutató az összeszereléshez:

 

A csomagolás méretei 39x85x8 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról