JOSTechnik HK-Bat Automata tyúkól nyitó és záró

Cikkszám: BR-0368
Márka: JOSTechnik
Hűségpontok: 1581

59,750 Ft 52,714 Ft 41,507 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 52,714 Ft

Raktáron

JOSTechnik HK-Bat Automata tyúkól nyitó és záró 

Automatikus nyitás és zárás fényérzékelővel, időzítővel és vészhelyzeti ajtónyitási funkcióval. Ez egy automatikus ajtómozgás-szabályozó egység legfeljebb 2 kg-ig (az ajtó nem tartozék). A beépített LCD kijelző biztosítja a könnyű beállítást és az időzítés szükség szerinti módosítását. Alkalmas akár -30°C-ig.

Hogyan működik az automatikus tyúkólnyitás

Az automatikus tyúkól-nyitó egy olyan elektronikus berendezés, amely egy motor segítségével rendszeresen kinyitja a tyúkól ajtaját reggel, és este biztonságosan bezárja azt. Ennek az automatizált rendszernek köszönhetően nem kell többé korán reggel felkelnie, és minden időjárási körülmények között kimennie, hogy kinyissa az ólat. Ugyanakkor nem kell aggódnia amiatt, hogy tyúkjait éjszaka megtámadja egy róka vagy más ragadozó, mivel a készülék mindig időben és biztonságosan bezárja az ólat. Az automatikus tyúkólnyitás tehát kényelmet, nyugalmat és a tyúkok védelmét is biztosítja.

A JOSTechnik HK-Bat számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik:

  • Programozható időzítő - pontosan beállíthatja, hogy a tyúkól ajtaja mikor nyíljon és záródjon.
  • Fényérzékelő - a csirkeól ajtaja a nappali fénytől függően nyílik és záródik.A beállításokban beállíthatja a fényérzékelő érzékenységét, és ezt a funkciót időzítővel is kombinálhatja. Ha a csirkeól automatikus nyitását a csirkeól belsejében, vagy nagyon sötét helyen tervezi elhelyezni, lehetőség van külső fényérzékelő csatlakoztatására az egységre, amelyet egy alkalmasabb helyre vihet.
  • Kézi működtetés funkció - az ajtó egy gombnyomással bármikor kinyitható vagy bezárható.
  • Vészhelyzeti ajtónyitási funkció - az ajtó speciális védelmi funkcióval van felszerelve, amely reagál arra a helyzetre, ha bármilyen állat az ajtó alatt van, miközben az ajtó záródik. Amint bármi akadályozza az ajtót, a motor automatikusan leáll, és az ajtó azonnal újra kinyílik. A zárás ilyen módon többször megismétlődik, amíg semmi nem akadályozza az ajtó bezárását. Ez az egyedülálló rendszer abszolút biztonságot nyújt, és lehetetlen, hogy a baromfit bármilyen módon megsértse az ajtó.

 
Műszaki tervezés

A JOSTechnik HK-Bat olyan motorral van felszerelve, amely akár 2 kg súlyú ajtókat is képes felemelni. (Az ajtót nem tartalmazza a csomag). A készülék tartós házzal van ellátva, így védelmet nyújt az időjárási körülmények között. Az LCD-kijelzőn minden szükséges beállítási információ világosan megjelenik. Az LCD kijelző egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után "alvó üzemmódba" kapcsol, hogy növelje a kijelző élettartamát. A készülék újbóli "felébresztéséhez" nyomja meg bármelyik gombot. A készülék méretei a következők: 12x12x5,5 cm

Tápellátás módja

A készüléket 4xAA elemmel vagy közvetlenül a hálózatról egy 6 V-os adapterrel lehet működtetni. Az akkumulátort és az adaptert a csomag tartalmazza. Ezen akkumulátorok élettartama akár 1 év. Közvetlenül a kijelzőn egy mutató jelenik meg, melynek köszönhetően egyszerűen ellenőrizheti az akkumulátorok töltöttségi állapotát. Csere után az élettartamot az akkumulátor minősége határozza meg. Ne használjon 9V-os elemeket, mert károsíthatják a készüléket!

Napajeni JOSTechnik

Telepítés

A csirkeól automatikus ajtónyitóját úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a felszerelése és beállítása. Egyszerűen rögzítse az automatikus tyúkólnyitót a tyúkól külső oldalára a mellékelt tartozékok segítségével, és rögzítse a kábelt a tyúkól ajtajáhozállítsa be az időzítőt vagy a fényérzékelőt, és máris felteheti a lábát.

A csomagolás méretei 14x21x8 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról