JOSTechnik HK-Bat 30x45 D automata tyúkólajtó-készlet

Cikkszám: BR-0540
Márka: JOSTechnik
Hűségpontok: 2326

77,519 Ft 61,039 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 77,519 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

JOSTechnik HK-Bat 30x45 D automata tyúkólajtó-készlet

A tyúkólajtó automatikus nyitása és zárása 30x45 cm-es ajtóval . Ez egy teljes automatikus ajtómozgás-vezérlő rendszer fényérzékelővel, időzítővel és vészkijárati ajtónyitás funkcióval. A beépített LCD kijelző biztosítja az időzítés egyszerű beállítását és szükség esetén megváltoztatását . -30°C hőmérsékletig használható.

JOSTECHNIK 23x34 D 3

Hogyan működik az automatikus tyúkólajtó-vezérlő

A csirkeól automatikus nyitása és zárása egy olyan elektronikus berendezés , amely motor segítségével reggelente rendszeresen kinyitja, majd este biztonságosan újra bezárja a csirkeól ajtaját. Ennek az automatizált rendszernek köszönhetően többé nem kell korán reggel felkelnie, és bármilyen időben elmennie a csirkeól kinyitásához. Ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy tyúkját éjszaka megtámadja egy róka vagy más ragadozó, ha elfelejti becsukni az ajtaját. A csirkeól automatikus nyitása ezért kényelmet, nyugalmat és védelmet biztosít a tyúkok számára.

A JOSTechnik HK-Bat számos praktikus funkciót kínál:

  • Programozható időzítő - pontosan beállíthatja, hogy a csirkeól ajtaja mikor nyíljon ki és mikor csukódjon be.
  • Fényérzékelő - a csirkeól ajtaja a nappali fénytől függően nyílik és záródik. A beállításokban beállíthatja a fényérzékelő érzékenységét és ezt a funkciót időzítővel is kombinálhatja. Ha a csirkeól automatikus nyitását tervezi a csirkeól belsejében, vagy nagyon sötét helyen elhelyezni, akkor lehetőség van külső fényérzékelő csatlakoztatására az egységre, amelyet egy alkalmasabb helyre vihet.
  • Kézi vezérlés funkció - az ajtót bármikor kinyithatja vagy becsukhatja egy gomb megnyomásával
  • Vészajtónyitó funkció - az ajtó speciális védelmi funkcióval van felszerelve, amely reagál arra a helyzetre, ha állat halad át rajta, miközben az ajtó záródik. Amint bármi akadályozza az ajtó útját, a motor automatikusan leáll, és az ajtó azonnal kinyílik . A zárás ilyen módon többször megismétlődik, amíg semmi sem akadályozza az ajtó útját . Ez az egyedülálló rendszer abszolút biztonságot garantál , és lehetetlen, hogy a baromfi bármilyen módon megsértse az ajtót.

Az ajtó méretei

A teljes zárórendszer méretei a futókkal együtt 33 x 68 cm . A különálló ajtó mérete 30x45cm . Méreteit tekintve ez az ajtó ideális csirkéknek és kacsáknak.

automatikusan kinyíló és zárt-jostechnik-text0540Műszaki tervezés

A JOSTechnik HK-Bat 30x45 D egy praktikus automata tyúkólajtó szabályozó és tartós anyagból készült készlet. Ez a készülék erős motorral rendelkezik, amely akár 2 kg tömegű ajtókat is képes mozgatni. A készülék strapabíró házzal felszerelt, így biztosítva a védelmet minden időjárási körülmények között. A beállításokkal kapcsolatos összes szükséges információ jól látható az LCD kijelzőn . Az LCD-kijelző "alvó üzemmódba" lép, ha egy ideig nem használja, hogy megnövelje a kijelző élettartamát. Bármely gomb megnyomásával újra "felébresztheti" a készüléket.

Tápellátás módja 

A készülék 4xAA ceruzaelemmel vagy közvetlenül a hálózatról 6V-os adapteren keresztül működik. Az akkumulátort és az adaptert a csomag tartalmazza. Ezeknek az elemeknek az élettartama legfeljebb 1 év . Közvetlenül a kijelzőn egy indikátor jelenik meg, amelynek köszönhetően egyszerűen ellenőrizheti az akkumulátorok töltöttségi állapotát . Csere után az élettartamot az akkumulátor minősége határozza meg. Ne használjon 9V-os elemeket, mert károsíthatják a készüléket!

Powered by JOSTechnik

Telepítés

A tyúkól automatikus nyitására szolgáló készlet úgy van kialakítva, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a felszerelése és beállítása . Egyszerűen csak rögzítse az automatikus tyúkólajtót a tyúkól külsejére a mellékelt tartozékokkal, csatlakoztassa a kábelt az ajtóhoz , állítson be egy időzítőt vagy fényérzékelőt , és már fel is teheti a lábát .A csomagolás méretei 28x59x8 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról