JOSTechnik HK-Bat 34x55 D Automata tyúkólajtó-készlet

Cikkszám: BR-0370
Márka: JOSTechnik
Hűségpontok: 2616

87,211 Ft 68,670 Ft áfa nélkül A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban - 87,211 Ft

Raktáron

Ingyenes szállítás

JOSTechnik HK-Bat 34x55 D Automata tyúkólajtó-készlet

Az automata tyúkólajtó-készlet 34x55 cm-es ajtóval egy komplett automatikus ajtómozgás-vezérlő rendszer fényérzékelővelidőzítővel és vészajtónyitó funkcióval. A beépített LCD kijelző biztosítja az időzítés egyszerű beállítását és szükség esetén megváltoztatását. -30°C hőmérsékletig használható.

Hogyan működik az automatikus tyúkólajtó mozgatás

Az automata tyúkólajtó nyitó és záró egy olyan elektronikus eszköz, amely motor segítségével reggelente rendszeresen kinyitja a csirkeól ajtaját, majd este biztonságosan újra bezárja. Ennek az automatizált rendszernek köszönhetően többé nem kell korán reggel felkelnie, és bármilyen időben kimennie a csirkeól kinyitásához. Ugyanakkor nem kell attól tartania, hogy baromfijait éjszaka megtámadja egy róka vagy más ragadozó, ha elfelejti becsukni az ajtaját. Az automata tyúkólajtó nyitó és záró ezért kényelmet, nyugalmat és védelmet biztosít a tyúkok számára.

A JOSTechnik HK-Bat számos praktikus funkciót kínál:

  • Programozható időzítő - pontosan beállíthatja, hogy a csirkeól ajtaja mikor nyíljon és csukódjon.
  • Fényérzékelő - a csirkeól ajtaja a nappali fénytől függően nyílik és záródik. A fényérzékelő érzékenységét a beállításokban állíthatja be. Ha a csirkeól automatikus nyitását a csirkeól belsejében, vagy nagyon sötét helyen tervezi elhelyezni, lehetőség van külső fényérzékelő csatlakoztatására az egységre, amelyet egy alkalmasabb helyre vihet.
  • Kézi vezérlés funkció - az ajtót bármikor kinyithatja vagy becsukhatja egy gomb megnyomásával.
  • Automatikus ajtóleállító funkció - az ajtó speciális védelmi funkcióval van felszerelve, amely reagál arra a helyzetre, ha az ajtó zárása közben állat van alatta. Amint bármi akadályozza az ajtót, a motor automatikusan leáll. A zárás ilyen módon többször megismétlődik, amíg semmi nem akadályozza az ajtó bezárását. Ez az egyedülálló rendszer abszolút biztonságot garantál, és lehetetlen, hogy a baromfi bármilyen módon megsértse az ajtót.

 

Ajtó méretei

A teljes zárórendszer méretei a futókkal együtt 37x84 cm. Az egyedi ajtó mérete 34x55cm. Méreteit tekintve ez az ajtó ideális tyúkok vagy kisebb kacsák számára.

rozmery HK-BAT-GGMűszaki tervezés

A JOSTechnik HK-Bat 34x55 D egy tartós és praktikus automata tyúkólajtó-készlet. Ez a készülék nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely akár 2 kg súlyú ajtókat is képes felemelni. A készülék tartós tokkal ellátott, így védelmet nyújt minden időjárási körülmények között. A beállításokkal kapcsolatos összes szükséges információ jól látható az LCD kijelzőn. A kijelző élettartamának növelése érdekében az LCD-kijelző egy bizonyos ideig tartó inaktivitás után "alvó üzemmódba" kapcsol. A készülék újbóli "felébresztéséhez" nyomja meg bármelyik gombot.

Tápellátási módszer

A készüléket 4xAA elemmel vagy közvetlenül a hálózatról egy 6 V-os adapterrel lehet táplálni. Az akkumulátort és az adaptert tartalmazza. Ezeknek az elemeknek az élettartama legfeljebb 1 év.  Közvetlenül a képernyőn megjelenik egy állapotjelző, amely megkönnyíti az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzését. A csere után az élettartamot az ellem minősége határozza meg. Ne használjon 9V-os elemeket, ezek károsíthatják a készüléket! 

Napajeni JOSTechnik

Telepítés

Az automata tyúkólajtó-készletet úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a felszerelése és beállítása. Egyszerűen rögzítse az automatikus tyúkól-nyitót a mellékelt tartozékok segítségével a tyúkól külső oldalára, csatlakoztassa a kábelt az ajtóhoz, állítsa be az időzítőt vagy a fényérzékelőt, és máris felteheti a lábát.


 

A csomagolás méretei 39x85x8 cm

Tanácsra van szüksége? Találja meg kérdésére a válaszát.

Ezzel a termékkel kapcsolatban még nem tettek fel kérdéseket.

Nem találta meg a választ? Kérdezzen meg minket.

Tegyen fel egy új kérdést

Miért érdemes nálunk vásárolni?

Ingyenes szállítás

minden rendeléshez
46000 HUF -tól ÁFA-val.

Saját raktár

Termékeink 99% -át közvetlenül raktáron tartjuk

Gyors kiszállítás


Gyors panasz

a panasz kezelésének átlagos ideje 3 nap

Saját fejlesztés

kifejlesztjük saját termékeink márkáját

Iratkozzon fel hírlevelünkre

... és értesüljön a nagyszerű újdonságokról